Telefoon: 026 - 7024490 Email: info@vanuitkracht.nl

Kracht Recruitement

Vacature snelzoeken

vanuitkracht

Kandidaat

Kracht Recruitment begeleid hoger kader personeel professioneel naar een nieuwe carrièrestap binnen de technische arbeidsmarkt. Wij werken vanuit jouw wensen, eisen en mogelijkheden. Een professioneel adviestraject zonder verplichtingen met een duidelijk richting. Namelijk jouw Kracht.

Gefundeerd kiezen

Als hoog opgeleide professional met werkervaring zijn er legio mogelijkheden. Echter, het gaat om de juiste mogelijkheid voor jou. Met gedegen  interview technieken, prikkelende vragen en gedegen branche kennis stellen wij samen vast welke carrièrerichting het beste aansluit op jouw doelstellingen en ambities. Een gefundeerde keuze voor de juiste richting en de best passende baan.

Ambities versnellen

Je wordt niet zomaar kandidaat bij Kracht Recruitment. Wij streven er naar het beste uit onszelf en onze carrière te halen, jij toch ook? Gezonde ambitie en continue persoonlijke ontwikkeling zijn hierin cruciaal. Door een groot netwerk in jouw branche signaleren wij kansen die voor anderen verborgen blijven. Kansen die ons in staat stellen jou te helpen om ambities eerder te waar te maken en een nog leukere baan te vinden.

Kansen vergroten

Solliciteren is een subtiel proces. Succes is van veel factoren afhankelijk. Door een reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit hebben kandidaten van Kracht Recruitment een streepje voor. Dankzij een gedegen voorbereiding en persoonlijk advies worden jouw kansen op een succesvolle sollicitatieprocedure en de beste baan aanzienlijk vergroot. 

Werken vanuit Kracht

Wij willen een belangrijke bijdrage leveren het succes van jouw carrière! Wij geloven dat werken vanuit Kracht leidt tot succesvoller werken. Je werkt zichtbaar met plezier en hebt meer energie. Dat stimuleert je omgeving en je maakt het verschil binnen de organisatie. Het mooie is dat de componenten die hiertoe leiden voor iedereen verschillend zijn. Benieuwd waar jouw Kracht ligt en waar jouw mogelijkheden liggen? Neem dan contact met ons op voor een discreet adviesgesprek.