Inspirerende Afbeelding

Blog

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Lees onze laatste blogposts.

Kennis delen, is kennis krijgen! Doe jij ook mee aan ons jaarlijkse bouwonderzoek?

Elk jaar verricht Kracht Recruitment een grootschalig onderzoek naar de actuele ontwikkelingen in de bouw-, infra- en installatiesector en de gevolgen van die ontwikkelingen voor de toekomst. Bijvoorbeeld; wat betekenen de nieuwe contractvormen voor bedrijven en processen? Wat zijn de consequenties van de ontwikkelingen in ICT (denk aan virtueel bouwen en het inscannen van gebouwen)? Hoe gaat de bouwwereld er de komende 10 jaar uitzien en wat betekent dat voor mensen, rollen, functies en misschien zelfs het voortbestaan van bedrijven? Wat zijn de kansen en bedreigingen en hoe speel je daarop in?

Kijkje in de toekomst

Het onderzoek, dat wij houden onder een representatief steekproefkader van meer dan 10.000 professionals uit de bouw- en infrasector, geeft een goed gefundeerd beeld van de toekomst van onze branche. De uitkomsten zijn dan ook zeer interessant voor elk bouwbedrijf, maar zeker ook voor elke individuele werknemer. Want heb je als toezichthouder überhaupt nog wel werk over 10 jaar en hoe ziet het leven van een bouwtekenaar er over een aantal jaar uit? En welke soft skills zal je nodig hebben tegen die tijd om je werk goed te kunnen doen?

Laat jouw ideeën horen!

Wij nodigen alle bedrijven uit de branche, van voorbereiding tot uitvoering, van installatie tot bouwtechnische bedrijven, uit om onze enquête in te vullen. Hoe meer reacties, hoe beter het inzicht tenslotte. Maar je doet het niet voor niets. Als deelnemer krijg je na afloop namelijk het zeer uitgebreide rapport met daarin alle resultaten en inzichten. Hiermee kun jij je collega’s en je MT informeren over toekomstige ontwikkelingen én krijg je een goed inzicht in de toekomst van jouw eigen functie.

Hulpmiddel voor een onderscheidende strategie

Bijkomend voordeel is dat het rapport je een helder inzicht geeft in de plannen en ideeën van concurrenten. Een ideaal hulpmiddel dus om je te helpen bij het opstellen van een onderscheidende strategie. Kennis delen, is dus zeer waardevolle kennis krijgen in dit geval.

Wieger Willems

Directeur

Deel deze blogpost