Overleg tussen opdrachtgevers KRacht Recruitment Klanten

Dienstverlening

Kracht Recruitment bemiddelt hoger kader personeel binnen de technische arbeidsmarkt, te weten de Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Techniek & Industrie. Vanuit een groot netwerk binnen uw branche werven en selecteren wij hoog gekwalificeerd personeel. Al onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd en online getest op drijfveren en kenmerken. Onze uitgebreide dienstverlening stelt ons in staat naadloos aan te sluiten op de behoeftes van u als opdrachtgever.

We vertellen u hier graag meer over de verschillende voordelen en mogelijkheden die Kracht Recruitment biedt om de juiste kandidaat voor u te vinden.

Diensten page

Voordelen

Kracht Recruitment fungeert zowel als specialist, netwerkpartner en adviseur. Door de kennis van uw branche kunnen we de beste kandidaten leveren met wetenschappelijk onderbouwde profielen. Hierdoor wordt het rendement en de kwaliteit verhoogd. We leveren maatwerk en kunnen dus voorzien in verschillende flexibele arbeidscontracten. Heeft u behoefte aan een adviesgesprek voor het invullen van sleutelposities in uw organisatie? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Detachering

Via detachering kunt u de kandidaat in een vastgestelde periode toetsen op geschiktheid voor een vast dienstverband binnen uw bedrijf. De detacheringovereenkomst is een flexibel arbeidscontract waarmee u risico`s ten aanzien van ziekte en contractsverplichtingen vermijdt terwijl u geen tijd verliest en kosten maakt voor advertenties, wervingsprocedures en salarisadministratie. Zo houdt u focus op uw kerntaken en werken wij vanuit onze Kracht aan uw personele vraagstukken. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.

Werving en Selectie

Aan de hand van een uitgebreid kandidaatsprofiel vinden wij de beste kandidaat. Hiervoor worden diverse wervingsmethodieken toegepast. De kandidaat wordt intensief geïnterviewd en online getest en zo beoordeeld op geschiktheid voor de baan binnen uw organisatie. Wij verzorgen deze werkzaamheden op no cure no pay basis waarbij u een fee betaald op het moment dat u de kandidaat aanneemt. Bovendien maakt u standaard gebruik van onze garantieregeling. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.

Exclusive Search

Na het gezamenlijk samenstellen van het uitgebreide kandidaatsprofiel en de meest succesvolle wervingsmethode verstrekt u een exclusieve zoekopdracht. Na ontvangst van een opstartfee vangen wij aan met de werving en selectie volgens de afgesproken methode. Bij een succesvolle bemiddeling ontvangt u de opstartfee retour als korting op de bemiddelingsfee. Hierin is tevens onze garantieregeling opgenomen. De dienst leent zich goed voor vertrouwelijke directie en management vacatures waar u niet mee te koop wil lopen. Neem nu contact op voor een vertrouwelijk gesprek.

Recruitment Service

Het afhandelen van sollicitaties, spreken van kandidaten, opstellen vacatureteksten of onderhouden van uw vacatures op internet is een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Bovendien loopt de vacature afhandeling ongemerkt over te veel schijven waardoor doorlooptijd toeneemt en slagvaardigheid afneemt. Aan het in kaart brengen van het werkgeversimago, bedenken van wervingstactieken en aanverwante marketingmiddelen komt u helemaal niet toe.

Op basis van een maatwerkovereenkomst neemt Kracht Recruitment alle sollicitatiehandelingen en werving en selectie werkzaamheden van u over. Omdat wij vacature handelingen efficiënter, professioneel en gelijktijdig voor meerdere opdrachtgevers verzorgen resulteert dit in een directe kostenbesparing voor uw bedrijf. Daarnaast lift u mee op aantrekkelijke regelingen met vacaturesites en kranten. U krijgt op elk gewenst moment inzage in alle werkzaamheden, resultaten en kwaliteitsmetingen. U bespaart op jaarbasis duizenden euro`s en blijft focus houden op uw kerntaken. Wij vullen uw vacatures snel en vakkundig in. Vraagt u een van onze adviseurs naar de voordelen.

Payroll

Payroll is het verleggen van juridisch werkgeverschap. Terwijl de werknemer bij u werkt is hij in dienst van Kracht Recruitment. Hierdoor loopt u geen risico`s voor contractverplichtingen, ontslagprocedures en ziekte. Wij verzorgen de verloning inclusief loonadministratie en de betaling van loonbelasting. U heeft een flexibele overeenkomst en betaald slechts de gewerkte uren met een zeer scherp uurtarief. Tegelijkertijd heeft de werknemer een contract geheel afgestemd op uw CAO en prima arbeidsvoorwaarden. Benieuwd naar de mogelijkheden van payroll voor uw bedrijf? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Outplacement

Werknemers met een jarenlange staat van dienst die tegenwoordig ondermaats functioneren? Dit is een van de vele redenen die kan leiden tot een dure ontslagprocedure en een nieuwe vacature. Deze medewerkers zijn vrijwel altijd goed bemiddelbaar bij een andere werkgever. Als goed werkgever vindt u het natuurlijk belangrijk dat de werknemer op een andere plek weer 110% functioneert.

Na overeenstemming over de outplacement strategie betaalt u een opstart fee. Wij gaan in overleg met uw werknemer op zoek naar een passende vacature en een functie waarin hij/zij weer vanuit Kracht kan worden ingezet. U ontvangt periodiek een rapportage over de ingezette middelen en de resultaten. Na een succesvolle outplacementprocedure betaalt u een succesfee en bespaart op u hoge ontslagpremies en voorkomt u hoog oplopende emoties. Discreet een gesprek aanvragen? Neem dan contact op.