Carriereadvies Laat je adviseren

Je hebt een goede baan, maar je overweegt een betere. Als specialist in de technische arbeidsmarkt zijn wij in staat te begrijpen wat jij wilt en kunt, maar ook waar je van droomt. Zonder direct een nieuwe baan te zoeken, maar met oog voor jouw ontwikkeling. Je krijgt advies over carrièrekansen, salarisgroei en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij brengen in kaart welke mogelijkheden er allemaal voor jou liggen. Vanuit onze expertise zien we kansen waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt. Misschien liggen jouw mogelijkheden wel ergens anders dan je nu denkt! Ben je benieuwd welke mogelijkheden je hebt en hoe jij jouw doelstellingen kunt behalen? Wij helpen je bij het in kaart brengen van jouw carrièrekansen.

Carrière advies

De volgende stap in je carrière zetten, kan spannend zijn. Als kandidaat van Kracht kun je rekenen op advies en begeleiding in je ontwikkeling, bij vervolgstappen, opleiding, arbeidsvoorwaarden en actuele carrièrekansen. Door onze vele jaren ervaring, een hecht netwerk van opdrachtgevers en specialistische kennis van de technische arbeidsmarkt ben je bij ons in goede handen.

Werken vanuit Kracht

Wil jij van een goede naar een betere baan? Ben je benieuwd welke carrièremogelijkheden je hebt en hoe jij jouw carrièredoelstellingen kunt behalen? Kracht Recruitment helpt je bij het in kaart brengen van jouw carrièrekansen. Jouw kwaliteiten, interesses en ambities staan daarbij centraal. Wij laten jou werken vanuit Kracht. Willen en kunnen, daar draait het om. Samen zorgen we ervoor dat jouw kwaliteiten, interesses en ambities samenkomen in een baan die op je lijf geschreven is. We weten uit ervaring dat het lastig kan zijn om de juiste richting te geven aan je carrière. Samen vinden we antwoorden op vragen als:

 • Waar liggen mijn interesses?
 • Wat zijn mijn competenties?
 • Hoe behaal ik mijn persoonlijke doelstellingen?
 • Wat zijn mijn drijfveren?
 • Waar ligt mijn Kracht?

Hoe zorg je voor de juiste richting?

Om je goed carrière-advies te kunnen geven, gaan we graag een persoonlijk gesprek (intakegesprek) met je aan. Je praat met een van onze loopbaanadviseurs (consultants), altijd een specialist in jouw vakgebied. In dit gesprek analyseren jullie samen jouw werkervaring, talenten en drijfveren: jouw vakinhoudelijke kracht. Nog belangrijker: jij vertelt je verhaal en deelt je ambities. Zo ontdekken we samen wat voor jou werken vanuit Kracht is. We stippelen jouw weg naar succes uit en geven daarmee richting aan jouw zoektocht. Onze Kracht is luisteren, analyseren, adviseren en kansen zien of creëren die jouw carrière naar een hoger niveau tillen. Samen laten we jou werken vanuit Kracht.

Jouw Kracht-consultant

Je gaat samenwerken met een van onze consultants. Dat is altijd een expert in jouw vakgebied. Een technisch professional die jouw vakgebied snapt en weet tegen welke uitdagingen jij aanloopt. Bij Kracht werken consultants die gespecialiseerd zijn in jouw markt en jouw regio. Hij of zij weet wat er speelt bij de opdrachtgevers en begeleidt je in het adviestraject. Daarnaast kun je, in overleg, aan de slag met een gecertificeerde gedrag- en drijfverenconsultant (TTI Succes Insights) die jouw gedrag en drijfveren in kaart brengt volgens de DISC-methodiek. Wij ondersteunen je op de volgende gebieden:

 • Arbeidsrecht
 • Juridische en contractuele zaken
 • Het opstellen van een goed curriculum vitae (CV)
 • Sollicitatiegesprekken en sollicitatietrainingen
 • Gespreksvaardigheden
 • Contractonderhandelingen
 • Uitwisselen van marktkennis

Ben je nieuwsgierig hoe Kracht jouw carrière kan versnellen?

 
 
Meer weten? Onze consultants staan voor je klaar

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen? Stel ze gerust en neem contact via de website of direct met een van onze consultants.