Stilstand is achteruitgang

Kracht training

Kracht training

Stilstand is achteruitgang

Als technisch professional werk jij in een wereld die in rap tempo verandert. Technologische ontwikkelingen en andere manieren van samenwerken zorgen ervoor dat er steeds meer van je wordt gevraagd. Met Kracht training kun jij je ontwikkelen. Kracht training maakt je sterker en laat je groeien. Onze trainers zijn allemaal technische professionals die als geen ander snappen welke uitdagingen jij dagelijks tegenkomt. Zij weten precies wat jij nodig hebt en zetten jou in je Kracht. Kracht training verzorgt training en coaching aan technisch specialisten in de ontwikkeling van soft skills zoals communicatie, sales en integraal samenwerken. Onze trainers en coaches zijn gespecialiseerd in de omgang met ‘techneuten’ zoals jij. Ze snappen wat jij doet, wat jouw werkgever van je vraagt en welke problemen en uitdagingen jij dagelijks tegenkomt.

Werkwijze

Iedere training is maatwerk en gericht op een specifieke situatie en specifieke leerdoelen. Wij vinden het belangrijk om eerst te inventariseren vanuit welke leermotieven en behoeften de training- of coaching vraag is ontstaan. Op basis daarvan schrijven we een maatwerkplan en start de training of coaching. Op basis van jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften selecteren we uit ons zeer grote netwerk een gespecialiseerde trainer die bij jou past. Hieronder staan voorbeelden van trainingen die we aanbieden.

Communicatie en salestraining

Communicatie- en salesvaardigheden zijn erg belangrijk. Voor het genereren van omzet, maar ook om persoonlijke doelen te behalen. Wij helpen je vaardigheden ontwikkelen met beproefde trainingsmethodieken. Je leert bijvoorbeeld hoe je met gesprekstechnieken klantvragen kunt uitdiepen of je leert écht doorvragen om ‘de vraag achter de vraag’ boven water te krijgen. Met deze training realiseer je direct resultaat voor je organisatie, maar ook voor jezelf. Deze skills helpen je ook persoonlijke doelen te bereiken!

Leiderschapstraining

Ontdek waar jouw leiderschapskwaliteiten liggen en wat voor type leider je bent. Deze training is fysiek en mentaal zwaar. Je krijgt in groepsverband uitdagende en sportieve opdrachten met teamdoelen. De opdrachten voer je uit samen met andere managers en high potentials. We dagen je maximaal uit om het onderste uit de kan te halen en om je persoonlijke grenzen te verleggen. Tijdens en na de trainingen spiegelen we jouw houding en gedrag op confronterende wijze. Zo optimaliseren we het leereffect. Onze ervaren trainers zijn oud-topsporters die je continu blijven uitdagen. Deze training is onmisbaar voor elke ervaren manager, leidinggevende of potentiële leider.

EnterTrainen

Entertainment en trainen, gaat dat samen? Ja! Door het plezier te vergroten en een beleving mee te geven, prikkelen we het geheugen maximaal. De inhoud en impact van de training wordt hiermee enorm vergroot. EnterTrainen is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum, het presenteren van een nieuwe visie of om een grote groep werknemers te bereiken. De Bekende Nederlanders en zeer bekende trainers in ons netwerk bezorgen je een onvergetelijke dag met maximaal leereffect.

Interesse in Kracht training?

Wil jij ook profiteren van de toegevoegde waarde van Kracht training? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.