ERA Contour

Bouw

Over ERA Contour

ERA Contour is al meer dan 20 jaar werkzaam in de bestaande stad. Dit brengt vaak veel uitdagingen met zijn mee en vergt veel samenwerking. Deze organisatie creëert ruimte voor mens, stad en maatschappij en samen met hun klanten bedenken én maken zij buurten en wijken. Ze noemen zich ook wel ruimtemakers.  De uitdagende en mooie projecten maken ze niet alleen. Samenwerking is tenslotte hun kracht. Regelmatig vind er overleg plaats met gemeenten, consumenten, co-makers, beleggers en andere ontwikkelaars. Het doel is altijd om een veilige en fijne omgeving te realiseren en een buurt, omgeving of stad nog sterker of beter te maken. Als nieuwe medewerkers kom je te werken in een familaire omgeving, een platte organisatie met korte lijnen. De medewerkers krijgen veel ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Zo kan iedereen blijven werken vanuit zijn of haar Kracht.  

Werken is meer dan geld verdienen. Dat is het uitgangspunt van ERA Contour. De mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zijn minstens zo belangrijk. ERA wil haar medewerkers ruimte bieden. Fysieke ruimte én mentale ruimte. Wie echt iets van zijn of haar werk wil maken, vindt bij ERA daarvoor de mogelijkheden. Daarnaast biedt ERA goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden voor verdere scholing en studie. 

  • Paul Planvoorbereider, ERA Contour

    Ik hoop bij ERA na een mooie periode in de Bouwkosten en Logistiek door te kunnen groeien en ook andere afdelingen te kunnen versterken met mijn kennis. Ik hoop nog een keer mijn kennis op het gebied van detaillering en bouwtechniek nog te kunnen gebruiken in een mooie functie.

  • Andy Projectorganisator, ERA Contour

    Voordat ik bij ERA Contour kwam, was ik op zoek naar een bedrijf waar ik oud kon worden. Ik was het hoppen zat en wilde vastigheid. Bij ERA heb ik dat gevonden en met de mogelijkheden, die je krijgt om jezelf te ontwikkelen, zou ik dit nog wel eens lang kunnen volhouden.

  • Henk Planontwikkelaar, ERA Contour

    Ik kan zeggen dat ik het gehele proces vanaf het eerste contact met kracht als zeer positief en professioneel heb ervaren. De stap van mijn oude werkgever naar Era Contour heb ik als zeer eenvoudig ervaren en met plezier heb gemaakt.