Werken bij KlokGroep Het verhaal van Bart ‘’KlokGroep doet echt wel een stapje meer voor hun werknemers. Ze steken hier erg veel tijd en moeite in''.

"Werken bij KlokGroep is meer dan alleen je loonstrookje. "

Bart

Bart de Bruijn werkt al bijna 2 jaar bij KlokGroep en is projectvoorbereider bij de afdeling Totaalonderhoud. Tijdens zijn studie heeft hij al bij KlokGroep stage gelopen, maar is na zijn studie eerst gestart bij een klein bouwbedrijf in de Achterhoek. Toen het daar niet zo goed ging hoefde hij niet lang na te denken; hij ging terug naar KlokGroep. Gedurende zijn stage had hij het erg naar zijn zin. Er heerste een ‘je jij cultuur’ en dit past erg goed bij hem. Toen hij weer startte bij KlokGroep voelde het als thuiskomen. Een groot gedeelte van zijn toenmalige collega’s zat er nog steeds.

De afdeling Totaalonderhoud houdt zich bezig met de bestaande bouw en renovatie van bestaand vastgoed. Op dit moment doen ze veel voor ABN Amro, ING en voor woningcorporaties. Bart houdt zich met name bezig met de projectvoorbereiding van de renovatie van de banken. De meeste projecten zitten in de regio van Nijmegen.

"Helaas verdwijnt het ambacht steeds meer en dan doel ik met name op de seriematige woningbouw, dat wordt meer en meer prefab. Een bestaand pand geeft daarentegen veel meer uitdagingen en heel veel uitzoekwerk', aldus Bart. Er zijn in bestaand vastgoed veel onvoorziene omstandigheden. In deze functie moet je daarom erg flexibel zijn en precies te werk kunnen gaan.

Ondanks de flexplekken op kantoor zoekt het team van Totaalonderhoud elkaar veel op en kunnen ze veel van elkaar leren. Deze flexplekken worden als gunstig ervaren. Je zit namelijk altijd gemixt met andere collega’s en de sfeer is erg goed. "Je kan met iedereen een grap uithalen", aldus Bart. Er heerst een echte familiesfeer op kantoor. 

Werken bij KlokGroep is meer dan alleen je loonstrookje. Er is bijvoorbeeld de bouwvakborrel bij de directeur in de tuin en er is een super gezellige kerstborrel. Daarnaast bedenkt de personeelsvereniging altijd leuke activiteiten. ‘’KlokGroep doet echt wel een stapje meer voor hun werknemers. Ze steken hier erg veel tijd en moeite in.''

Wil jij ook werken bij dit slagvaardige familiebedrijf? Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een uitdaging bij KlokGroep? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Neem contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87