Werken bij KlokGroep Het verhaal van Maarten Maarten werkt in een leuk en gebalanceerd team. Er zitten mensen in zijn team met heel veel ervaring, maar ook startende professionals.

"Het beleid van KlokGroep is dat je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt."

Maarten

Maarten had net voor zichzelf besloten om zich weer te gaan oriënteren op de arbeidsmarkt en op dat moment belde Bob (consultant Kracht Recruitment). Bob kwam destijds met een vacature van KlokGroep en dit bleek een perfecte match te zijn. Maarten is nu bij KlokGroep actief in de rol van projectontwikkelaar Wonen. De projecten zijn erg uiteenlopend, maar het gros van zijn projecten zijn op dit moment uitbreidingsgebieden. Elk project kent zijn eigen complexiteit en moet je ervoor zorgen dat alles goed wordt geregeld, anders kom je later in de problemen. Dit is voor Maarten een mooie uitdaging. "Wat ik zo leuk vind aan deze job is dat ik zeven projecten en honderden woningen in mijn portefeuille heb, maar elk project bevindt zich in een andere fase van het ontwikkelproces."

Het doel van Maarten is om een ‘kei’ te worden in zijn werk. Je krijgt bij KlokGroep de kans om te leren en beter te worden in je vak. Binnen KlokGroep is er ook de mogelijkheid om door te groeien in projectontwikkeling. Naast KlokGroep zit ook Novaform in de holding. Dit is een ontwikkelaar in het topsegment. Dus mocht je willen doorgroeien binnen projectontwikkeling binnen KlokHolding, dan zijn daar ook kansen voor. 

Het beleid van KlokGroep is dat je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je krijgt bepaalde kaders mee, maar je kan je vrijheid pakken binnen de afgestemde kaders die je zelf met jouw leidinggevende/directie afstemt. "Binnen je project kan je doen of laten wat je wilt, zolang je de afspraken nakomt en werkt binnen je eigen vastgestelde kaders". Dit werkt voor Maarten heel fijn. Je wordt echt eigenaar van je eigen proces.

Maarten werkt in een leuk en gebalanceerd team. Er zitten mensen in zijn team met heel veel ervaring, maar ook startende professionals. Iedereen in het team staat ervoor open om elkaar te helpen en is proactief. "Je helpt elkaar, iedereen is leergierig, ambitieus en wil vooruit. Niemand schroomt ervoor om vragen te stellen of om elkaar te helpen", aldus Maarten. Sinds kort zijn ze binnen het team gestart met weekly stand-up. Op deze manier kunnen ze elkaar op de hoogte houden en daar waar nodig elkaar helpen.

De cultuur van KlokGroep moet wel bij je passen, maar dit past voor Maarten erg goed. Het is een echt familiebedrijf. "Het kan voorkomen dat Ton (algemeen directeur van de holding) naast je zit te werken. Hij staat ook echt open voor een gesprek. Iedereen is vrij toegankelijk. Er zijn geen drempels".

Wil jij ook werken bij dit slagvaardige familiebedrijf? Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een uitdaging bij KlokGroep? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Neem contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87