Triangle Pattern Kracht Recruitment

Onze werkwijze

Werken vanuit Kracht betekent werken volgens jouw kwaliteiten en interesses. Daarbij staan plezier, passie en energie centraal. Kracht Recruitment helpt je dit te bereiken en daarmee helpen we ook onze opdrachtgevers aan ambitieuze en gemotiveerde professionals die doen wat ze leuk vinden én waar ze goed in zijn. Het vinden van de baan die perfect bij je past vraagt om een grondige werkwijze en maatwerk. Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Schrijf je in!

Heb je een interessante vacature gezien of ben je nieuwsgierig naar actuele kansen om jouw carrière een boost te geven? Neem contact op met een van de consultants van Kracht Recruitment of schrijf je in via onze website. Na ontvangst van je inschrijving neemt een in jouw vakgebied gespecialiseerde consultant contact met je op.

Persoonlijk intakegesprek

Na het eerste contact met een van onze consultants volgt een uitnodiging voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit intake gesprek vertel je over je werkervaring maar vooral over de doelen en ambities die je hebt. Vervolgens stelt de consultant van Kracht middels uitgebreide analyse een persoonlijk profiel van je op. Dit op basis van jouw competenties, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kracht. De consultant van Kracht is gespecialiseerd in jouw vakgebied, beschikt over een groot relevant netwerk en is gecertificeerd in het ontdekken van jouw persoonlijkheid en drijfveren. Daardoor zijn we in staat om je een gefundeerd carrièreadvies te geven en weten zij precies waar jouw grootste kansen liggen. Gezamenlijk stellen jullie een zoekrichting op, dit op basis van jouw wensen en eisen.

 

Zoekopdracht

Na de intake wordt het startschot gegeven om jouw droombaan te vinden. Op basis van de afspraken die je met ons hebt gemaakt wordt in ons uitgebreide werkgeversnetwerk, met ruim 750 opdrachtgevers, gezocht naar kansen die op jouw lijf geschreven zijn. Wij stellen een persoonlijk profiel van je op, gaan aan de slag en evalueren samen met jou. Hebben we een of meerdere opdrachtgevers gevonden die aansluiten bij jouw Kracht? Dan zetten we samen de volgende stap!

Sollicitatieprocedure

Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een van onze opdrachtgevers. Samen plannen we eerste gesprekken in en helpen we je bij het maken van een gefundeerde keuze. Natuurlijk stopt het daar niet. We bereiden je goed voor op het gesprek en geven je waar nodig sollicitatieadvies en tips om je kansen te vergroten. Na een gesprek evalueren we samen hoe  en voorzien we je van de feedback van onze opdrachtgever. Zijn jullie allebei positief? Dan gaan we een tweede gesprek of een afrondingsgesprek inplannen. Kracht is tevens specialist in personele zaken en HRM. Uiteraard voorzien we je van advies over contractuele zaken en arbeidsvoorwaarden zoals salaris, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw nieuwe baan

Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging! Ook jij gaat nu ervaren hoe het is om te werken vanuit je Kracht. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever of start er met een vooraf afgesproken periode via Kracht. Daar stopt onze dienstverlening natuurlijk niet: samen evalueren we het proces en helpen we je waar nodig. Bijvoorbeeld met aanvullende opleidingen en trainingen of vragen over arbeidsrecht. Na een succesvolle inwerkperiode bij je nieuwe werkgever komen we graag langs om te horen hoe het met je gaat.Heb je naar aanleiding van deze pagina nog vragen? Stel ze gerust via werken@vanuitkracht.nl of neem contact op met een van onze consultants.