Het verhaal van Lars

"Al snel zag ik meer perspectief voor mezelf op de banenmarkt dan toen ik zelf op zoek was"

Lars

Na mijn afstuderen had ik een tijdlang veel moeite om een geschikte baan te vinden. Een goede vriend bracht me daarom in contact met Kracht vanwege zijn eigen positieve ervaring. Niet lang na dit eerste contact werd ik uitgenodigd voor een gesprek op locatie en al snel zag ik meer perspectief voor mezelf op de banenmarkt dan toen ik zelf op zoek was.


Na een periode van zoeken vond Jesse een functie die aansloot bij mijn eisen en wensen. In de aanloop naar het sollicitatiegesprek is er regelmatig (telefonisch) contact geweest om mij zo goed als mogelijk voor te bereiden voor wat mijn eerste serieuze sollicitatiegesprek zou zijn. Ook na het sollicitatiegesprek is er nog regelmatig steun en hulp vanuit Jesse geweest. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Voor een groot deel, dankzij het werk van Kracht, heb ik afgelopen januari een baan gevonden.

Ik heb dus geen seconde spijt gehad van mijn keuze om in zee te gaan met Kracht. De samenwerking is super verlopen en dankzij de hulp en expertise van Jesse heb ik nu een functie waar ik zeer tevreden mee ben en daadwerkelijk toekomst in zie. Ik zou andere mensen die op zoek zijn naar een baan dus zeker aanraden om dit via Kracht te proberen.