Het verhaal van Mitch

"Ik ben in contact gekomen met Kracht via een oud collega"

Mitch

Ik ben in contact gekomen met Kracht via een oud collega en bekende uit het dorp die daar werkzaam is. We hadden een aantal jaar geleden al eens informeel contact gehad en toen hebben we het gehad over mijn interesses, die in de bouw lagen. Enige tijd geleden belde Bob mij op omdat hij wist dat mijn interesses in de bouw lagen en hij dan wellicht een leuke functie had voor mij: Veiligheidsmanager bij Klokgroep.

Na een goede uitleg van Bob over de functie en organisatie ben ik gaan nadenken over de functie en heb ik na een goede afweging besloten de uitdaging aan te gaan. Ik heb de stap gemaakt omdat mijn interesse altijd al in de bouw lag en de functie erg uitdagend is. Daarnaast spreekt de organisatie mij erg aan. 

In de bouwsector is er nog heel veel te verbeteren waardoor je echt het gevoel hebt dat je iets toevoegt en kan veranderen. Dit maakt de functie ook zo interessant. De samenwerking met Kracht en de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren.

Mitch's Consultant: Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.