Inspirerende Afbeelding

Kracht training

De technische arbeidsmarkt veranderd snel. Als een gevolg van technologische ontwikkelingen, nieuwe contractvormen en nieuwe samenwerkingsvormen verandert de manier waarop technici werken in rap tempo. Als een gevolg hiervan wordt vragen we steeds meer van technici. Technische kennis alleen is niet meer genoeg. Competenties zoals communicatie, samenwerken en commercieel gevoel maken steeds vaker het verschil tussen succes en falen.

Kracht training

Kracht Training verzorgt training en coaching aan technici op het gebied van ontwikkeling van soft-skills zoals bijvoorbeeld communicatie, sales en integraal samenwerken. Onze trainers en coaches zijn gespecialiseerd in de omgang met technici, snappen de werkzaamheden en kennen de problemen en uitdagingen waar technici dagelijks mee te maken hebben.

Werkwijze

Iedere training is maatwerk en gericht op een specifieke situatie en leerdoelen. Wij vinden het belangrijk om eerst te inventariseren vanuit welke leermotieven en behoeften de training- of coaching vraag is ontstaan. Vervolgens wordt een maatwerkplan geschreven en kan de training of coaching aanvangen. Uit een zeer groot netwerk van gespecialiseerde trainers en coaches selecteren wij de juiste trainer of coach voor de job. Neem hier contact op voor meer informatie of een afspraak.

Diensten

Communicatie en Sales Training

Met beproefde trainingsmethodieken leer je hoe je met gesprekstechnieken klantvragen kunt achterhalen of je leert doorvragen op “de vraag achter de vraag”. Ook leer je hoe je persoonlijke doelen kunt bereiken door jouw klant goed te helpen. Nieuwsgierig? Neem hier contact op voor meer informatie of een afspraak.

Assessment / Persoonlijkheidsonderzoek

Voor het kiezen van de juiste carrière richting of tijdens het invullen van directie- of managementposities wil je inzicht in persoonlijkheid, competenties en intelligentie. De afname van een assessment / persoonlijkheidsonderzoek is maatwerk waarbij het doel en de criteria waaraan getest worden vooraf geïnventariseerd dienen te worden. Kracht Training heeft ervaring met competentietesten, intelligentie testen, 360 testen alsmede gedrag- en drijfveren testen. Alle consultants van Kracht Training zijn gecertificeerd voor de afname van Gedrag en Drijfveren Assessments voor TTI Succes Insights. Neem hier contact op voor meer informatie of een afspraak.

High Potential / Leiderschap Training

Dit is een fysiek en mentaal zware training waar high potentials en managers in groepsverband uitdagende en sportieve opdrachten uitvoeren waarin teamdoelen moeten worden bereikt. Zij worden maximaal uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen en om hun persoonlijke grenzen te verleggen. Tijdens en na de training worden houding en gedrag op confronterende wijze gespiegeld om het leereffect te optimaliseren. Onze trainers zijn oud top sporters met ruime ervaring in het trainen van high potentials bij grote aannemers. Ben je een al ervaren manager, werk je als leidingevende of ben je een potentiele leider? Iedereen mag contact opnemen voor meer informatie.

EnterTrainen

Entertainment en Trainen gaat dat samen? Ja! Door het plezier te vergroten en een beleving mee te geven wordt het geheugen maximaal geprikkeld. De inhoud en impact van de training wordt hiermee enorm vergroot. EnterTrainen is zeer geschikt voor een bedrijfsjubileum, het presenteren van een nieuwe visie of om een grote groep werknemers te bereiken. Ons netwerk bevat bekende Nederlanders en zeer bekende trainers die je een onvergetelijke dag en maximaal leereffect bezorgen. Nieuwsgierig? Neem hier contact op voor meer informatie of een afspraak.