Overleg tussen opdrachtgevers KRacht Recruitment Klanten

Onderzoek Ontwikkelingen & Innovatie in de Bouw- en Installatiesector

Marktonderzoek Bouw- en Installatiesector 2018

Afgelopen jaar heeft Kracht een onderzoek uitgevoerd in de bouw- en installatiesector. De resultaten van ons onderzoek zijn gebundeld in een magazine. Het onderzoek is tot stand gekomen door een enquête die is verspreid onder 12.500 bouwkundigen en installatietechnici, afkomstig uit aannemersbedrijven, ingenieurs- en bouwmanagement, en grote opdrachtgevers/klanten van voornoemde bedrijven. Met een kleine 500 respondenten en 73 geïnterviewde managers en directieleden uit de sector, mag u concluderen dat dit onderzoek een degelijke en betrouwbare basis kent. Alle antwoorden en uitslagen zijn bovendien getoetst aan vakliteratuur én gevalideerd en geanalyseerd met daarvoor ontwikkelde theoretische modellen. Ondanks de degelijke onderbouwing en weloverwogen conclusies, willen wij dit onderzoek zeker niet als de absolute waarheid betitelen. Wij zijn en blijven geïnteresseerd in andere inzichten en aanvullende ideeën. Uiteraard gaan wij waar nodig of gewenst graag met u in gesprek om een toelichting te geven of te luisteren naar uw ideeën.

Voor Kracht Recruitment heeft dit onderzoek meerwaarde wanneer het leidt tot een nog beter begrip van de fantastische wereld waarin wij met onze klanten mogen samenwerken. Uiteindelijk neemt daarmee ook het niveau en de kwaliteit van onze dienstverlening toe.

Wij danken alle goede relaties die tijd hebben geïnvesteerd en bereid waren om ons te ontvangen en hun kennis met ons te delen. Hieruit blijkt dat de motivatie om te delen in de Bouw en Installatiebranche groot is. In onze ogen essentieel in deze interessante tijden.

Ook wij delen de opgedane kennis graag met u en uw organisatie. Heeft u interesse in ons onderzoek en behoefte om eens te sparren over de technische arbeidsmarkt? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier en een van onze consultants neemt contact met u op zodat u het rapport kunt ontvangen.