Krachtpatser Jolien Bij Kracht behaal je het resultaat niet alleen, maar doe je dit samen. In mijn functie werk ik veel samen met de consultants. Op het moment wanneer ik met vragen zit of input van anderen nodig heb, staan ze gelijk klaar om je te helpen. Naast collega's zijn het ook vrienden geworden. De borrels, bedrijfsuitjes en de skivakantie zijn zo gaaf!

"Ik heb de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren kennen"

Jolien

Nadat ik was afgestudeerd kwam ik vrij snel een vacature tegen van Kracht Recruitment. Twee weken na mijn ingezonden sollicitatie was ik al aangenomen in de functie van Recruiter. Deze snelheid is voor mij kenmerkend aan Kracht. Zodra er een goed plan of idee is wordt er gelijk naar gehandeld.  Alles wordt eraan gedaan om dit tot een goed resultaat te brengen.

Bij Kracht behaal je het resultaat niet alleen, maar doe je dit samen. In mijn functie werk ik veel samen met de consultants. Op het moment wanneer ik met vragen zit of input van anderen nodig heb, staan ze gelijk klaar om je te helpen. Naast collega’s zijn het ook vrienden geworden. De borrels, bedrijfsuitjes en de skivakantie zijn zo gaaf!

In mijn functie als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de instroom van technische kandidaten voor de consultants Bouw en Infra / Civiele Techniek. Het is een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. In het begin was ik erg zoekende naar wat ik wilde en wat ik kon, maar na vele gesprekken met Wieger en mijn collega's hebben we mijn functie aangepast aan mijn wensen en ambities. Bij Kracht heb ik de ruimte gekregen om mezelf echt te ontwikkelen en te leren kennen. Wij streven binnen Kracht om kandidaten te bemiddelen van een goede naar een betere baan, maar dit geldt voor ons intern natuurlijk ook!

Meer weten over mijn verhaal? Jolien Grob

Ben je je aan het orienteren op een baan in de arbeidsbemiddeling en ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geraakt over Kracht, maar wil je nog meer weten? Je kunt mij altijd bellen of e-mailen. Ik vertel je graag meer!

 
Jolien Grob
Jolien Grob
  • 026 702 44 90