Krachtpatser Jolien Bij Kracht behaal je het resultaat niet alleen, maar dit doe je samen. In mijn functie werk ik veel samen met mijn collega's. Naast collega's zijn het ook vrienden geworden. De borrels, bedrijfsuitjes en vakanties zijn onvergetelijk!

"Ik heb de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren kennen"

Jolien

Nadat ik was afgestudeerd kwam ik vrij snel een vacature van Kracht Recruitment tegen. Twee weken na mijn ingezonden sollicitatie was ik al aangenomen in de functie van Recruiter. Deze snelheid is voor mij kenmerkend aan Kracht. Er wordt hier echt gestimuleerd om een idee niet te overdenken, maar om het gewoon gelijk te doen. Gaat er iets fout? Dan is het weer een leermoment!

Bij Kracht behaal je het resultaat niet alleen, maar dit doe je samen. In mijn functie werk ik veel samen met mijn collega's. Naast collega's zijn het ook vrienden geworden. De borrels, bedrijfsuitjes en vakanties zijn onvergetelijk! 

In mijn functie als Recruitment Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en opvolgen van effectieve (digitale) wervingscampagnes. Met als doel het generen van technische kandidaten voor de consultants van team bouw en het versterken van het merk en vergroten van de naamsbekendheid. 

Het is een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. In het begin was ik erg zoekende naar wat ik wilde en wat ik kon, maar na vele gesprekken met Wieger en mijn collega's hebben we mijn functie aangepast aan mijn wensen en ambities. Bij Kracht heb ik de ruimte gekregen om mezelf echt te ontwikkelen en te leren kennen. Wij streven binnen Kracht om kandidaten te bemiddelen van een goede naar een betere baan, maar dit geldt voor ons intern natuurlijk ook!

Meer weten over mijn verhaal? Jolien Grob

Ben je je aan het orienteren op een baan in de arbeidsbemiddeling en ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geraakt over Kracht, maar wil je nog meer weten? Je kunt mij altijd bellen of e-mailen. Ik vertel je graag meer!

 
Jolien Grob
Jolien Grob
  • 06 15 56 04 44