Werken bij GOLDBECK Nederland Het verhaal van Melanie Werken bij GOLDBECK is werken in een ontzettend leuk én jong team.

"De mens achter de functie wordt echt gezien."

Melanie

Melanie (44 jaar) werkt al drie en half jaar bij GOLDBECK als officemanager. In deze rol is ze écht de spin in het web in de organisatie. Zoals ze het zelf omschrijft: “Ik doe alles wat de rest niet doet.” Denk hierbij aan projectondersteuning, vacatures controleren, certificeringen, maar ook de social media houdt zij bij.   

Werken bij GOLDBECK is werken in een ontzettend leuk én jong team. Er is weinig gelaagdheid en je wordt niet gezien als een nummertje. De mens achter de functie wordt echt gezien. “We werken hier allemaal ontzettend hard, maar als je je inzet dan weet je ook dat je daar iets voor terugkrijgt. Natuurlijk je salaris, maar ook een stukje flexibiliteit en vertrouwen’’, aldus Melanie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om trainingen/opleidingen te volgen. 

Kantoor GOLDBECK

GOLDBECK is in een korte tijd erg hard gegroeid en daardoor moet je dingen kunnen loslaten en kan je rol in een korte tijd flink veranderen. Je moet daarom flexibel zijn, maar dit brengt ook mooie kansen met zich mee. GOLDBECK werkt aan gigantische projecten, maar met een relatief klein team.  

De sfeer in het team is erg goed en er worden leuke feestjes georganiseerd, zoals een zomerborrel, een tripje naar Berlijn, vrijdagmiddagborrels en de teambuildingdag. Melanie zegt hierover het volgende: “Je werkt heel hard, maar het is ook belangrijk dat je op een andere manier elkaar leert kennen. Dat zorgt voor binding.” 

Als je werkt bij GOLDBECK, mag je ervan uitgaan dat je écht gehoord wordt en jouw mening altijd welkom is. Binnen de organisatie wordt er gekeken naar jouw Kracht en hier wordt naar gehandeld, evenals jouw ambities. Daarnaast word je echt gewaardeerd, niet alleen door je collega’s, maar ook door het management. Het team klikt enorm goed met elkaar en deze klik kan dan ook de doorslag geven in het onboardingsproces. Eenmaal binnen bij GOLDBECK? Dan maak je echt onderdeel uit van het team. Melanie zorgt hier ook echt voor, want aan haar de taak dat jij je welkom voelt!

Coen Bles Coen Bles

Ben jij op zoek naar een uitdaging bij GOLDBECK Nederland? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Neem contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Coen Bles
Coen Bles
  • 06 29 45 22 51