Werken bij GOLDBECK Het verhaal van Thomas Bij GOLDBECK realiseer je hele grote projecten en dat met een heel klein, jong en dynamisch team.

"Het team is erg hecht en onderneemt regelmatig iets met elkaar. "

Thomas

Dankzij Kracht Recruitment heeft Thomas Kregting zijn uitdaging gevonden bij GOLDBECK Nederland. Op dit moment is hij ruim één jaar werkzaam als Commercieel Plancoördinator. In deze functie is hij betrokken in het voortraject en heeft hij veel contact met architecten, gemeenten, klanten en andere belanghebbenden. Het is een veelzijdige functie waar hij naast het afstemmen van de kosten ook verantwoordelijk is voor de vergunningstrajecten en de contracten. 

Volgens Thomas is GOLDBECK een relatief klein bedrijf, maar met een grote moeder. Ze werken aan grote projecten en dankzij het moederconcern GOLDBECK Duitsland willen veel partijen met ons samenwerken. GOLDBECK Nederland heeft immers een groot bedrijf als garantsteller. ‘’Bij GOLDBECK realiseer je hele grote projecten en dat met een heel klein, jong en dynamisch team’’, aldus Thomas. Ondanks het grote moederconcern in Duitsland is de cultuur van GOLDBECK Nederland erg laagdrempelig en informeel. Het team is erg hecht en onderneemt regelmatig iets met elkaar.

Thomas GOLDBECK

Bij deze organisatie krijg je de ruimte om jouw ambities na te streven. Mocht je er een nieuwe taak bij willen, dan kan het maar zo zijn dat je deze taak toegewezen krijgt en er gelijk verantwoordelijk voor wordt gesteld. Fouten maken mag, zolang je er maar van leert. Je staat er nooit alleen voor! Je werkt echt in een team. Wanneer je er niet uitkomt, springen collega’s graag bij. En wanneer je bepaalde kennis mist, dan zijn collega’s bereidwillig om je te helpen. ‘’Kennis krijg je door te doen en te vragen, wees daar niet bang voor’’, aldus Thomas.  

Dankzij GOLDBECK kan Thomas op een snelle manier groeien in de kant die hij op wil, die vrijheid wordt hem gegeven. De functie is namelijk niet geheel afgekaderd. ‘’Bij GOLDBECK kan je de functie vormgeven zoals je dat zelf graag wil”. 

Werken bij GOLDBECK Nederland Jouw volgende stap?