Werken bij Van de Klok Het verhaal van Arjen Het toekomstperspectief van Van de Klok is duidelijk zichtbaar. Van de Klok is bijvoorbeeld bezig met het opleiden van de volgende generatie. De keuzes die ze maken zijn echt voor de lange termijn.

"Werken moet plezierig zijn. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde."

Arjen

De dag van Arjen begint vaak met Kloknet. Hier kijkt hij of er nog iets leuks/interessants wordt gedeeld vanuit een andere divisie van Van de Klok. Kloknet is een digitale omgeving waar nieuwtjes worden gedeeld voor en door medewerkers van Van de Klok. Denk hierbij aan wist je datjes, verjaardagen, foto’s van projecten of de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Door een pushbericht op social media is Arjen Graven in contact gekomen met Van de Klok. Op dit moment is hij al ruim 6 jaar werkzaam in de functie van projectmanager bij de divisie Wonen. Al zijn projecten bevatten nieuwbouw/grondgebonden woningen, hoofdzakelijk in de regio van Nijmegen. Het team van Arjen is relatief jong en heeft een gezonde mix aan ervaring. Zowel schoolverlaters als medewerkers met meer ervaring zitten in het team. Er vindt veel kennisdeling plaats. Ze delen veel met elkaar, zowel werk gerelateerd als privé.  

Al vanaf het eerste moment klikte het met Van de Klok en alles was goed geregeld. Er wordt direct een inwerktraject opgesteld, de faciliteiten zijn goed en je wordt gekoppeld aan een coach. Dagelijks kan je met deze coach sparren over bijvoorbeeld huishoudelijke vragen of over technisch inhoudelijke vragen. Je komt terecht in een warm bad. "Al vanaf dag één heb ik veel vrijheid gekregen in mijn functie en daardoor krijg je vertrouwen en groeit je verantwoordelijkheid."

Op dit moment is Arjen bezig met een traject om door te groeien naar een andere functie binnen Van de Klok. Er wordt echt geluisterd naar zijn wensen en ambities. Daarnaast mag hij meedenken hoe deze nieuwe functie eruit gaat zien en kan hij in samenspraak zijn eigen functieprofiel opstellen.

Er heerst een echte familiecultuur. "De informele en open cultuur spreekt mij aan. Je bent hier geen nummer, maar een persoon met een naam." Daarnaast worden de flexibele werkplekken als zeer positief ervaren. Alle functies van hoog tot laag werken naast elkaar. Je moet er niet raar van opkijken wanneer de directeur naast je komt zitten. Wanneer er een activiteit wordt georganiseerd is de opkomst hoog. Deze activiteiten worden regelmatig georganiseerd, denk hierbij aan een BBQ, clinic van een wielrenner of een bootcamp door een collega. Het thema vitaliteit is erg belangrijk binnen de organisatie.

Het toekomstperspectief van Van de Klok is duidelijk zichtbaar. Van de Klok is bijvoorbeeld bezig met het opleiden van de volgende generatie, de keuzes die zij maken zijn écht voor de lange termijn. "Dit wordt als zeer prettig ervaren. Je krijgt namelijk stabiliteit en zekerheid als je hier komt te werken", aldus Arjen. Daarnaast loopt Van de Klok voorop in het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen/technieken, zowel aan de ontwikkelkant als de uitvoeringskant. Binnen Van de Klok zijn ze niet bang om hun nek uit te steken. Je krijgt hier de kans om te leren van je fouten en er heerst geen ‘afstraf-cultuur’.

"Werken moet plezierig zijn. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde."

Vacatures KlokGroep