Het verhaal van Irene Werken vanuit Kracht

''Er wordt gekeken naar wie je bent, waar je behoefte aan hebt, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt”,

Ik vertrek naar Connected Worlds

Op een gegeven moment bereik je een kantelpunt in je leven en ga je nadenken over wat je allemaal nog wil gaan doen. Zit ik nog wel op mijn plek, blijf ik plezier houden in mijn huidige werk tot aan mijn pensioen of ga ik nog het avontuur aan? Met deze vragen in het achterhoofd heeft Irene Portier besloten om na ruim 11 jaar bij Movares nog een sprong in het diepe te wagen en te vertrekken naar Connected Worlds. Het programma ‘Ik Vertrek’ op NPO heeft haar het laatste zetje gegeven. Als deze mensen hun geluk in het buitenland achterna gaan, dan is Connected Worlds haar avontuur.

In de beginperiode van Kracht Recruitment is Irene met onze directeur Wieger in contact gekomen om eens te praten over haar carrière. Wieger was toen nog maar net begonnen met Kracht Recruitment en Irene was toentertijd net gestopt met haar eigen onderneming en pas begonnen bij Movares. Het idee ontstond dat ze bij Kracht Recruitment of ergens anders in dienst kon gaan, maar Irene had mede door privéomstandigheden meer behoefte aan zekerheid en bleef bij Movares. Daarnaast kreeg ze bij Movares de kans om een nieuwe functie te bekleden die goed bij haar paste en mocht ze gaan werken met een gewaardeerde collega waar ze een erg goede band mee had.

succesverhaal Wouter

10 jaar later is Irene weer met Kracht in contact gekomen. ‘’De benadering van Kracht is gewoon heel anders dan anderen. De benadering gaat meer vanuit de mens. Er wordt gekeken naar wie je bent, waar je behoefte aan hebt, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt”, aldus Irene. Het eerste gesprek op het terras met Wouter Gubbels was daarom gelijk raak. Het bedrijf ‘To Interface’ kwam toen al ter sprake, want Irene paste erg goed bij de werkwijze en cultuur van deze organisatie volgens Wouter. Echter gooide Corona roet in het eten, maar bijna een jaar later kwam er toch een kennismakingsgesprek. Niet met To interface, maar met haar dochteronderneming Connected Worlds. Hier kwam namelijk een rol vacant die haar op het lijf geschreven was. Het bleek een schot in de roos te zijn. Binnen twee weken werd een contract getekend.

Irene Portier

Binnen deze organisatie krijgt Irene de kans om haar enthousiasme, ondernemendheid, sterke contactuele vaardigheden en kennis in te zetten om de complexe vraagstukken uit de fysieke leefomgeving op een slimme manier op te lossen. Ze kan hier pionieren, het avontuur opzoeken, en mensen samenbrengen. Kortom, Irene kan gaan werken vanuit haar kracht. Tot slot ziet het er nu naar uit dat de collega die mede ervoor heeft gezorgd dat Irene bij Movares bleef, nu als zelfstandige opdrachten mag gaan doen voor Connected Worlds en To Interface. En zo is de cirkel weer rond.

Via deze weg willen wij Irene nogmaals heel veel succes en voornamelijk heel veel werkplezier toewensen bij haar nieuwe werkgever!