Nieuws Informatie coronavirus

Middels deze pagina willen wij je op de hoogte brengen van veranderingen in onze werkwijze door de situatie die is ontstaan dankzij het coronavirus.

Informatie COVID-19

Middels deze pagina willen wij je op de hoogte brengen van onze veranderingen in onze werkwijze door de situatie die in Nederland en de rest van de wereld is ontstaan dankzij het Corona-virus. De Nederlandse overheid en het RIVM hebben richtlijnen en maatregelen opgesteld die wij zeer serieus nemen. Vooropgesteld willen we je laten weten dat Kracht geen enkel risico neemt wanneer het gaat om de gezondheid van onze kandidaten, opdrachtgevers én medewerkers. Wij volgen daarom de maatregelen zoals opgelegd door de overheid en het RIVM.

Wij werken onverminderd door

Vanaf maandag 16 maart werken alle collega’s vanuit huis. Al onze consultants, maar ook onze andere medewerkers, zijn telefonisch bereikbaar op de momenten die je van ons gewend bent. Van maandag tot en met vrijdag van ’s ochtends 08:00 tot ’s avonds 20:00. Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen van dinsdag 6 mei hebben we besloten om weer beperkt aanwezig te zijn op kantoor. We ontvangen nog geen klanten of kandidaten op kantoor voor gesprekken. We houden je op de hoogte!

Jouw sollicitatie

Wanneer je gereageerd hebt op een vacature dan beloven we je om binnen drie werkdagen contact met je op te nemen. Dit was voor de intrede van het corona-virus zo en zal ook zo blijven.

Ik heb een afspraak met Kracht, wat nu?

De afspraken tussen kandidaten en consultants van Kracht gaan zoveel mogelijk door, maar wel via videogesprekken. Kracht heeft de beschikking over uitstekende videosoftware die het online kennismaken makkelijk maakt. Ook wanneer je op gesprek gaat bij een van onze opdrachtgevers kan het zijn dat deze gesprekken niet fysiek plaatsvinden. Waar mogelijk faciliteren wij de gesprekken via een videogesprek.

Wij steunen onze opdrachtgevers

Ook in deze moeilijke en onzekere tijd willen we zo goed ondersteunen als mogelijk. We schakelen snel en denken met je mee. Het heeft onze hoogste prioriteit om onze relaties te helpen met oplossingen waardoor zij door kunnen blijven draaien.

Stay safe!

We willen laten weten dat we voor je klaar staan. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We doen wat we kunnen om je te helpen. Tot slot: zorg goed voor jezelf en je naasten. Stay safe en samen slaan we ons door deze lastige en onzekere periode.

Heb je vragen? Thijs Peeters

Dit artikel is voor het laatst geüpdatet op dinsdag 21 juli 2020.

 
Thijs Peeters
Thijs Peeters
  • 06 10 00 46 03