Overleg tussen opdrachtgevers KRacht Recruitment Klanten

Referenties

Kracht Recruitment heeft een uitgebreid en hecht netwerk binnen de civiele techniek, bouw en installatietechniek. Onze Consultants kennen de technische arbeidsmarkt en zijn in staat snel de juiste kandidaat voor een vacature te vinden. Lees hier hoe onze opdrachtgevers en kandidaten onze dienstverlening ervaren.

Francis Velthuizen

Kandidaten
Planvoorbereider
Francis Velthuizen Strukton Worksphere Projecten

Een voormalige collega bracht me in contact met Kracht Recruitment. Kracht heeft op basis van het kennismakingsgesprek heel goed weten te doorgronden wat ik zocht in een nieuwe baan. Bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Kracht Recruitment zich niet laten beperken door de standaard functieprofielen, maar juist gezocht naar een passend bedrijf en een passende rol welke ik binnen dat bedrijf zou kunnen vervullen. Dit alles met een heel persoonlijke benadering, uitvoerige terugkoppeling en wederzijds vertrouwen. Het resultaat: een nieuwe baan waar ik weer vol energie aan bouwkundige uitdagingen kan werken!

Gerben Jan van Harten

Kandidaten
Projectleider
Gerben Jan van Harten Veluwezoom Verkerk Bouw

In eerste instantie was ik niet van plan om via een bemiddelingsbureau op zoek te gaan naar mijn eerste stap voor na mijn studie. De persoonlijke aanpak van Kracht Recruitment heeft mij doen besluiten om toch voor een bureau te kiezen en niet zonder succes. Kracht Recruitment heeft mij begeleid naar een functie waarin ik mij kan ontwikkelen tot succesvol projectleider. De consultants van Kracht kijken net even verder en brengen daardoor mensen op een geheel eigen wijze bij elkaar. Ik zou Kracht dan ook bij iedere serieuze professional aanbevelen.

Hubert-Jan van den Brink

Kandidaten
Commercieel Projectleider
Hubert-Jan van den Brink Veluwezoom Verkerk Bouw

Wat is Kracht? Kracht is voor mij dat je met energie en plezier naar je werk kan gaan. Een functie die bij je past, die voelt en past als een vertrouwde jas. Dat is Kracht! En dat is ook zeker wat Kracht Recruitment voor mij heeft betekend. Na een intensief sollicitatie proces hebben we samen een mooi succes mogen boeken. Ik zit nu op mijn plek in een mooie functie en met een goed toekomst perspectief! Ik heb de samenwerking met de consultants van Kracht Recruitment hierin als zeer prettig ervaren. We hebben dit samen voor elkaar gebokst en een KRACHTig resultaat behaald!

Kim van der Togt

Kandidaten
Commercieel Adviseur Bouwprojecten
Kim van der Togt Hercuton

Na mijn intakegesprek bij Kracht Recruitment, waarbij op een persoonlijke en professionele wijze mijn ambities en wensen in beeld zijn gebracht, volgde al snel een aantal eerste gesprekken bij interessante bedrijven. Binnen een korte tijd heb ik mijn huidige baan gevonden en zonder Kracht Recruitment was mij dat niet gelukt! Kracht Recruitment is een betrouwbare, betrokken partij met een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en veel kennis en ervaring in de markt. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwwereld, dan kan ik Kracht Recruitment van harte aanbevelen!

Marc Zeegers

Kandidaten
Planontwikkelaar / BIM Coördinator
Marc Zeegers Janssen de Jong Bouw

Ik heb Kracht Recruitment leren kennen als een partij waarbij persoonlijk contact, inventariseren van ambities en drijfveren, het vertegenwoordigen van belangen én de kennis van de markt hoog in het vaandel staan.

Marion van Vught

Opdrachtgevers
HR-medewerker
Marion van Vught KlokGroep

KlokGroep is onderdeel van KlokHolding, een bijna honderd jaar oud familiebedrijf in projectontwikkeling, bouw, onderhoud en beheer. Toekomstgericht handelen én denken - met een gezond relativeringsvermogen - is typerend voor KlokGroep. We zijn volop in ontwikkeling en maken een mooie groei door. We kiezen voor persoonlijke betrokkenheid, gezamenlijke groei en geven medewerkers ruimte voor eigen initiatief. De werkwijze van Kracht Recruitment sluit goed aan bij onze werving- en selectieprocedure. De consultants van Kracht begrijpen onze visie zoals hierboven beschreven als geen ander. Kracht helpt ons bij het bereiken en enthousiasmeren van de juiste kandidaten. Met kandidaten vanuit Kracht gaan wij met vertrouwen gesprekken aan. Er zijn al meerdere goede matches tot stand gekomen.

Sierk de Groot

Opdrachtgevers
Business Unit Manager Bouw
Sierk de Groot Aveco de Bondt

Voor een ingenieursbedrijf is het, in een snel veranderende markt, essentieel om tijdig extra of gespecialiseerde kennis te kunnen aanwenden. Kracht helpt me hierbij. Met begrip van het DNA van onze organisatie is Kracht in staat gedreven professionals, passend bij de behoefte en binnen ons team, met ons in contact te laten komen.