Overleg tussen opdrachtgevers KRacht Recruitment Klanten

Referenties

Kracht Recruitment heeft een uitgebreid en hecht netwerk binnen de civiele techniek, bouw en installatietechniek. Onze Consultants kennen de technische arbeidsmarkt en zijn in staat snel de juiste kandidaat voor een vacature te vinden. Lees hier hoe onze opdrachtgevers en kandidaten onze dienstverlening ervaren.

Marion van Vught

HR-medewerker
Marion van Vught KlokGroep

KlokGroep is onderdeel van KlokHolding, een bijna honderd jaar oud familiebedrijf in projectontwikkeling, bouw, onderhoud en beheer. Toekomstgericht handelen én denken - met een gezond relativeringsvermogen - is typerend voor KlokGroep. We zijn volop in ontwikkeling en maken een mooie groei door. We kiezen voor persoonlijke betrokkenheid, gezamenlijke groei en geven medewerkers ruimte voor eigen initiatief. De werkwijze van Kracht Recruitment sluit goed aan bij onze werving- en selectieprocedure. De consultants van Kracht begrijpen onze visie zoals hierboven beschreven als geen ander. Kracht helpt ons bij het bereiken en enthousiasmeren van de juiste kandidaten. Met kandidaten vanuit Kracht gaan wij met vertrouwen gesprekken aan. Er zijn al meerdere goede matches tot stand gekomen.

Sierk de Groot

Business Unit Manager Bouw
Sierk de Groot Aveco de Bondt

Voor een ingenieursbedrijf is het, in een snel veranderende markt, essentieel om tijdig extra of gespecialiseerde kennis te kunnen aanwenden. Kracht helpt me hierbij. Met begrip van het DNA van onze organisatie is Kracht in staat gedreven professionals, passend bij de behoefte en binnen ons team, met ons in contact te laten komen.