Werven via Kracht Recruitment

Recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden bij Kracht Recruitment

Welkom bij Kracht Recruitment, jouw gespecialiseerde partner in de bouw- en technische sector. 

Hoe werf je een nieuwe collega? Iedereen heeft zijn eigen specialisme. De kracht van onze opdrachtgevers ligt in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van gebouwen, infrastructuur, installaties of industriële projecten. Ons specialisme is het werven van personeel. Werken vanuit je kracht betekent doen waar je goed in bent en wat je interesseert. Daarom zijn wij er voor jou. Wij nemen je personeelsvraagstukken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je corebusiness.

Wat is recruitment uitbesteden?

Recruitment uitbesteden, ook wel RPO (Recruitment Process Outsourcing) genoemd, is het proces waarbij je de werving en selectie van personeel geheel of gedeeltelijk overlaat aan een extern bureau. Bij Kracht Recruitment nemen wij dit proces volledig uit handen, van het opstellen van de vacatureteksten tot aan het selecteren van de beste kandidaten. Wij werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat we de juiste mensen vinden die perfect passen binnen jouw organisatie en de specifieke eisen van jouw projecten.

Wat zijn de voordelen van recruitment uitbesteden?

Recruitment is vaak frustrerend voor veel bedrijven, vooral in sectoren zoals de bouw waar gekwalificeerd personeel essentieel is. Stel je hebt een succesvol bouwbedrijf met veel werk, maar vindt het lastig om nieuwe collega’s te vinden. Het aannemen van de juiste professionals is cruciaal voor het succes van jouw projecten. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor hun recruitment uit te besteden aan gespecialiseerde bureaus zoals Kracht. Benieuwd waarom? Dit zijn de belangrijkste voordelen van recruitment uitbesteden:

 • Tijd- en middelenbesparing: Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, waardoor je je kunt richten op je kernactiviteiten.
 • Uitgebreid netwerk: Wij hebben toegang tot een groot netwerk van potentiële kandidaten.
 • Nieuwe recruitmenttechnieken: We maken gebruik van de nieuwste technieken om snel en efficiënt de juiste match te vinden.
 • Sectorgerichte expertise: Door onze kennis van de bouw- en technische sector kunnen we specifiek inspelen op de behoeften en uitdagingen binnen jouw vakgebied.

Kortom, door het uitbesteden van recruitment kun je profiteren van onze expertise en uitgebreide middelen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Lees hier ons uitgebreide artikel over de voordelen van recruitment uitbesteden.

Hoe werkt recruitment uitbesteden? De vijf stappen
 • Het opstartgesprek

  Tijdens dit gesprek bespreek je samen met een persoonlijke consultant jouw organisatie en personeelsvraagstuk. Wat is de missie, visie en cultuur? Wat zijn de (bedrijfs)doelstellingen en wat mag een nieuwe collega daaraan bijdragen? Kortom, wij brengen jouw situatie grondig in kaart en analyseren jouw personeelsbehoefte. Samen komen we tot een maatwerkoplossing.

  1
 • De wervingsfase

  In deze fase kun je afwachten terwijl wij het werk doen. Ons geoptimaliseerde wervings- en marketingapparaat zet je vacature online op de juiste kanalen en voert gerichte advertentiecampagnes uit. Onze recruiters zoeken actief naar geschikte kandidaten binnen en buiten ons netwerk. Kandidaten worden grondig gescreend op basis van het opgestelde profiel.

  2
 • De selectiefase

  Wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden, nodigen we deze uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek beoordeelt de Kracht-consultant de competenties en analyseert de bedrijfskenmerken en cultuur van jouw organisatie. Voldoet de kandidaat aan de wensen? Dan stellen we de kandidaat via een uitgebreid profiel aan je voor.

  3
 • De sollicitatieprocedure

  Je ontvangt een telefoontje van je Kracht-consultant: we hebben geschikte kandidaten gevonden. Je krijgt de kandidaat-profielen en bepaalt of een gesprek gewenst is. Is de kandidaat interessant? Dan plannen we een sollicitatiegesprek. De Kracht-consultant regelt de afspraak en na het gesprek evalueer je samen. Zo leren we elkaar beter kennen en helpen we je bij een succesvolle werving.

  4
 • Een nieuwe collega

  Je hebt de ideale kandidaat gekozen, die ook graag bij jouw organisatie wil werken. In het opstartgesprek zijn de samenwerkingsvoorwaarden besproken. Je kiest nu een van onze diensten om de kandidaat aan te trekken. Onze ondersteuning stopt niet na de start van het dienstverband. Tijdens of vlak na de proeftijd evalueren we samen met de kandidaat. Indien gewenst bieden we extra dienstverlening aan, zoals opleidingen of trainingen.

  5

Voor groei heb je Kracht nodig!

Bij Kracht Recruitment gaan we verder dan alleen het invullen van vacatures. Wij bieden een strategische meerwaarde door onze diepgaande kennis van de markt en de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw- en technische sector. Onze recruiters zijn experts met jarenlange ervaring, die begrijpen welke vaardigheden en competenties cruciaal zijn voor jouw projecten. Daarnaast streven wij naar duurzame relaties met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten, wat resulteert in langdurige en succesvolle plaatsingen.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw recruitmentproces? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Kracht Recruitment jou kan helpen bij het vinden van de juiste professionals voor jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een sterke en toekomstbestendige organisatie.

Contact
 
Ontdek onze werkwijze Meer weten over werven via Kracht?

We weten als geen ander hoe we jouw personeelsvraagstuk uit handen kunnen nemen en de juiste talenten voor jouw organisatie moeten vinden. De bouwtechnische markt is ons thuis. We kijken niet alleen naar je capaciteitsprobleem, maar liever naar de groei die je kunt behalen. Ontdek of onze werkwijze bij jou past.