Test jouw brein!

Jouw talenten ontdekken?

Jouw breintalenten ontdekken?

Wil jij op een unieke manier jouw brein uitdagen én ontdekken wat jouw breintalenten zijn? En, hoe je deze kunt inzetten in de zoektocht naar een ideale baan? Kracht werkt samen met de BrainsFirst NeurOlympics. Deze tool bestaat uit een reeks van boeiende games die inzicht geven in jouw cognitieve talenten. De NeurOlympics is geen intelligentietest, maar laat je wel zien waar jouw brein van nature goed in is. Door ze te spelen, genereren we een rapport waarmee jij inzicht krijgt in de natuurlijke talenten van jouw brein.

De matchmaker tussen jouw brein en een baan

De games die je tijdens de BrainsFirst test speelt, zijn mogelijk gemaakt door neurowetenschappen en helpen je om jouw talenten te ontdekken. BrainsFirst richt zich echt primair op jouw competenties en cognitieve kwaliteiten. Door te kijken naar jouw breintalenten zijn wij beter in staat om de baan te vinden die het beste bij jou past.

Drie kenmerken zijn van belang voor succes in jouw carrière: competenties, karakter en je ambitie. Met de BrainsFirst test krijg jij een unieke kans om jouw breintalenten te ontdekken en kom erachter welke functies en carrière bij jou past! Wij helpen je vervolgens graag verder met het vinden van die juiste baan!

Wat levert het spelen van de games je op?

Naast het spelen van 4 leuke intuitieve games die je ongeveer 45 minuten van je tijd kosten, krijg je:

 • Jouw breinprofiel-rapport;
 • Inzicht in jouw unieke cognitieve vaardigheden;
 • Inzicht in welke functies bij je passen;
 • Inzicht in hoe jij jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten.
Doe de BrainsFirst test

Waarom de BrainsFirst NeurOlympics?

De BrainsFirst NeurOlympics zijn ontworpen met jaren van neurowetenschappelijk onderzoek en heeft een betrouwbare en effectieve methode ontwikkeld om breintalent te meten. Deze methode wordt al gebruikt door sportclubs zoals AZ, Real Sociedad, PSV, Southampton en de KNVB om de 'spelintelligente' talenten te identificeren en te ontwikkelen. 

AZ schrijft het winnen van de Youth League met haar jeugdteam, de doorstroming van meer talent en het toenemen van transfersommen toe aan de inzet van BrainsFirst. Net als in de sport, zijn er in de professionele wereld ook specifieke brein-talenten die bijdragen aan succes.

Door via games de 'deep skills' van jouw brein te meten en een rapport te genereren, bieden we ook jou de mogelijkheid om jouw talenten te vinden. Gebruik deze vervolgens in de zoektocht naar jouw ideale baan. Elke functie heeft namelijk zijn eigen uitdagingen en als jouw skills in lijn liggen met de gevraagde skills dan zul je je sneller ontwikkelen en beter presteren. Kortom, de kans op werken van uit Kracht is vele malen groter! Jouw breintalenten ontdekken? Doe de test hier!

Hoe werkt BrainsFirst?

De BrainsFirst NeurOlympics worden gebruikt om jouw cognitieve talenten te ontdekken. Je speelt vier games om een goed beeld te krijgen van jouw breinprofiel. Er is geen goed of fout, je wordt slechts getest op jouw breintalenten op het gebied van onder andere werkgeheugen, anticipatievermogen, controle en aandachtsvermogen. 

Elke baan heeft specifieke uitdagingen. Door het doen van een BrainsFirst test, weet jij waar jouw breintalenten liggen, zodat je een baan kunt vinden die bij jou past. Deze test doe je thuis achter je computer. Zoek een ruimte waar je de test ongestoord kunt doen. Trek ongeveer 45 minuten uit voor de test. Ben jij er klaar voor om jouw talenten te ontdekken?

Speel de games
Wat meten we? Alle 16 breinskills op een rijtje:
 • Concentreren

  Hoe lang jij je aandacht vast kunt houden.

 • Afsluiten

  Het gemak waarmee jij je afsluit van afleiding en externe prikkels.

 • Verdelen

  De mate waarin jij je aandacht verdeelt over verschillende taken of informatiebronnen.

 • Anticiperen

  De mate waarin jij vooruitdenkt en gevolgen overziet.

 • Capaciteit

  De hoeveelheid informatie die jij combineert en onthoudt.

 • Oog voor detail

  De hoeveelheid details die jij verwerkt en meeneemt in je besluitvorming.

 • Denksnelheid

  De snelheid waarmee jij informatie verwerkt en verbanden legt tussen informatie.

 • Prioriteren

  De mate waarin jij hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheidt.

 • Consistentie

  Het gemak waarmee jij routinematige taken foutloos uitvoert.

 • Actiesnelheid

  De snelheid waarmee jij routinematige taken uitvoert.

 • Precisie

  De zorgvuldigheid waarmee jij handelt in complexe of veeleisende situaties.

 • Volharding

  De mate waarin jij blijft presteren onder toenemende druk.

 • Zelfcontrole

  Hoeveel controle jij hebt over wat jij voelt, denkt en doet.

 • Schakelen

  De hoeveelheid energie en tijd die het jou kost om te schakelen tussen taken en informatiebronnen.

 • Regisseren

  De mate waarin jij jouw eigen gedrag evalueert, reflecteert en aanpast.

 • Loslaten

  Jouw vermogen om een proces of gebeurtenis achter je te laten zonder terug te denken.

 
Genoeg gepraat! Klaar om de games te spelen?

Yes, je bent nu goed voorbereid op de BrainsFirst NeurOlympics. Klaar om de games nu echt te gaan spelen? Klik op de button om te starten.

Tom Derks

Ben jij klaar om de games te spelen en erachter te komen waar de talenten van jouw brein liggen? Speel de brain games! Heb je vragen of kan ik je ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met mij op en de eerste stap naar werken vanuit Kracht is gezet!

 
Tom Derks
Tom Derks
 • 06 11 88 75 29