Als Constructeur Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het constructief ontwerp van complexe bouwkundige constructies en tevens intern en extern vraagbaak.

">
Inspirerende Afbeelding

Constructeur Projectleider

Functieomschrijving

Als Constructeur projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het constructief ontwerp van complexe Constructies (staal & beton) voor onder andere Utiliteitsbouw, Woontorens en Appartementen. Jij bent een ervaren kracht en weet als geen ander projecten succesvol tot een eind te brengen. Zowel intern als extern ben je vraagbaak en sta je niet snel met je mond vol tanden. Deze organisatie is volop in ontwikkeling net zoals jij!

Functie-eisen

- HTS/TU Bouwkunde/Civiele Techniek richting constructies
- PMSE Beton/Staal is een pré
- Collegiaal en energiek
- Initiatief nemer
- 5-10 jaar ervaring in soortgelijke rol is een pré

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vaste relatie waar we al jarenlang mee samenwerken. Het huidige personeelsbestand telt tussen de 20 en 30 gemotiveerde en goed geschoolde medewerkers, werkt als sinds enige jaren volledig digitaal en bied flexibiliteit op het gebied van werktijden. De organisatie werkt en denkt integraal, ontwikkeld zichzelf zowel kwalitatief als kwantitatief en is om beide redenen op zoek naar een enthousiaste en gedreven professionals. Er heerst een open ‘hands-on’ mentaliteit waar men intensief samenwerkt en de menselijke kant van personeel en werk zeer veel aandacht geniet, mede hierdoor is het verloop binnen deze mooie organisatie laag.

Arbeidsvoorwaarden

- Goed salaris
- Veel vrijheid en flexibiliteit
- Innoverende stabiele organisatie
- Scholingsmogelijkheden

Standplaats

Tiel

Solliciteer op deze vacature

Ben jij de Constructeur Projectleider die wij exclusief zoeken voor onze opdrachtgever? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

  Direct solliciteren