Inspirerende Afbeelding

Medior Recruitment Consultant

Functieomschrijving

Als consultant breng je vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt bij elkaar. Je helpt professionals van een goede naar een betere baan. Daarbij horen onder andere de volgende taken:

- Voeren van intake gesprekken
- Aansturen van junior consultants in jouw business unit
- Opbouwen en onderhouden van je eigen klant en kandidaat relaties
- Acquisitie en voeren van commerciële gesprekken
- Begeleiden van sollicitatieprocedures
- Voeren van onderhandelingen met je klanten
- Bezoeken van klanten en kandidaten

Functie-eisen

Je beschikt HBO werk en denkniveau. Bij voorkeur heb je een diploma in een commerciële of technische richting en heb je en aantal jaren ervaring in de recruitment of uitzend branche. Woorden die jouw persoonlijkheid omschrijven zijn:

- Commercieel
- Communicatief
- Empathisch
- Mensgericht
- Resultaatgericht
- Inspirerend

Organisatie

Doen waar je goed in bent én doen wat je leuk vindt. Dat is werken vanuit Kracht. Bij Kracht zijn we specialisten in het helpen van professionals in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie om hun carrière naar een hoger plan te tillen. We zorgen ervoor dat zij kunnen uitblinken en hun doelen kunnen behalen. In onze organisatie staat work hard, play hard centraal. Afgelopen jaar heeft Kracht een FD Gazellen Award gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Bij ons krijg je de kans om je eigen succes te behalen, je carrière uit te bouwen en met de organisatie mee te groeien!

Arbeidsvoorwaarden

Bij Kracht kom je terecht in een warme omgeving. Je krijgt de vrije hand binnen jouw business unit en wordt in staat gesteld om je resultaten te behalen. Naast hard werken is er meer dan ruimte voor plezier. We luisteren muziek, tafelvoetballen, spelen FIFA of we drinken met zijn allen een drankje. Werken bij kracht betekent:

- Vrijheid en verantwoordelijkheid, zoveel als jij aankan!
- Gezond lunchen met het hele team
- Borrels en teamuitjes
- Skivakantie met het hele team
- Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld het worden van partner
- Auto, laptop en telefoon van de zaak
- Marktconform salaris met bonussen die kunnen oplopen tot > € 25.000 op jaarbasis

Standplaats

Arnhem

Solliciteer op deze vacature

Interesse? Kom maar op met je verhaal! Wil je meer weten over werken bij Kracht? Lees dan onze blogs of het interview met collega Bob!

  Direct solliciteren