Inspirerende Afbeelding

Projectcoördinator Betonreparatie

Functieomschrijving

Bij deze interessante functie hoort een breed takenpakket. Deze taken zal je uitvoeren in nauwe samenwerking met de directeur. Je gaat tevens opzoek naar manieren om een zelfsturend team op te zetten. De opzet hierbij is dat je deels de taken van de directeur over gaat nemen. Bij goed functioneren is er ook de mogelijkheid om mede eigenaar te worden of om het bedrijf over te nemen. De belangrijkste doelstellingen zijn om eerst structuur aan te brengen en daarna met het bedrijf een gezonde groei in gang te zetten, waarbij het werkplezier van het personeel voorop dient te staan. De taken:

- Klanten contact en uitbreiden van het netwerk
- Opname van de werken en maken offertes
- Organiseren van de inkoop en de planning
- Begeleiden van de werknemers
- Oplevering, afrekening en nazorg

Functie-eisen

Wij zoeken een gemotiveerde en ambitieuze projectcoördinator die wil doorgroeien richting bedrijfsleiding, en die beschikt over ondernemersambities. Wij vragen ervaring in onderhoud en renovatie van bouwkundige of infra betonrenovatie projecten. Wanneer je uit een soortgelijke onderneming komt is dat een pre. Verder vragen we bij voorkeur om:

- Ongeveer 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider, projectcoördinator of projectleider
- Een afgeronde MTS- en/of HTS opleiding richting bouwkundig of civiele techniek
- Woonachtig in de regio Utrecht / Woerden / Gouda / Houten

Organisatie

Onze relatie is een klein familiebedrijf wat zich sinds 1990 heel verdienstelijk bezighoud met betonreparatiewerk, kitwerk en aanleg van kunststofvloeren. Onder haar vaste klanten behoren grote woningbouwverenigingen en gerenommeerde aannemersbedrijven in de bouw en infra. De werksfeer kenmerkt zich door amicale, no-nonsense omgangsvormen waarin het prettig samenwerken is. Het bedrijf kent dan ook vrijwel geen verloop en heeft lange dienstverbanden. In de afgelopen jaren varieerde de omzet van 1,5 miljoen tot 3 miljoen op jaarbasis. Kijkend naar de kennis en ervaring van het personeel, de vaste klantenkring en de sterke economie heeft het bedrijf een prima groeipotentie. Omdat het huidige management een opvolger zoekt is Kracht Recruitment benaderd om deze opvolger te vinden. Eerst door het invullen van deze vacature voor projectcoördinator met doorgroeimogelijkheid naar bedrijfsleider en aandeelhouder / eigenaar.

Arbeidsvoorwaarden

- Een vaste aanstelling
- Salaris 4K / 4,5K afhankelijk van opleiding en ervaring
- Goede secundaire voorwaarden
- Mogelijkheden om directeur / aandeelhouder te worden

Standplaats

Utrecht

Solliciteer op deze vacature

Ben jij de Projectcoördinator Betonrenovatie die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

  Direct solliciteren