Vacatures Bouw

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zit je bij ons helemaal goed. Kracht Recruitment biedt een uitgebreid aanbod aan vacatures in de bouwsector, dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijven. Heb je een mbo- of hbo-diploma in Bouwkunde, Architectuur of Bouwtechnische bedrijfskunde? Of heb je al jaren ervaring in de branche en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Laat Kracht je helpen!

Wij hebben vast een vacature die bij jou past! Hier vind je onder andere vacatures in de bouw zoals Uitvoerder Bouw, Projectleider Bouw en Projectmanager Bouwmanagement.

Werken in de bouw Recruitment in de bouwsector

In de bouw werken is fantastisch. Als bouwprofessional en kandidaat ben je bij ons in vertrouwde handen. Onze kracht is het bemiddelen van bouwexperts zoals jij. Daarbij zijn onze consultants deskundig in zowel jouw vakgebied als het die van ons: recruitment. Dit zorgt voor onze unieke aanpak: werken vanuit Kracht. We koppelen jouw kwaliteiten, interesses en ambities. Zo vinden we de perfecte baan die op maat voor jou is.

Overweeg je een nieuwe stap in je bouwcarrière? Twijfel niet langer! Of je nu op zoek bent naar een functie als Uitvoerder, Werkvoorbereider, Projectleider of een andere functie in de bouw. Bekijk onze openstaande vacatures. Ontdek ook hieronder hoe jouw traject naar werken vanuit Kracht eruitziet. 

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 
Niet de vacature gevonden die jij zocht? Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar die ene passende vacature in de bouw en ben je benieuwd wat Kracht hierin voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag met het zoeken én vinden van jouw droombaan! Laat ons je vertellen hoe wij dit doen. 

Wat is de bouw?

De bouwsector houdt zich bezig met de constructie van alles wat betrekking heeft op de bewoning, huisvesting van mensen en hun activiteiten. Dit omvat alle fasen die een te bouwen object doorlopen, van planning, ontwikkeling en ontwerp tot uiteindelijke realisatie, onderhoud en sloop. Dit allesomvattende proces kan grofweg worden onderverdeeld in de categorieën: woningbouw, utiliteitsbouw en industriële bouw.

Medewerker in de bouw: wat doet hij of zij?

Een medewerker in de bouw is betrokken bij een breed scala aan aspecten binnen het volledige bouwproces. Dit varieert van deelname aan de ontwikkeling van een nieuw stedelijk gebied tot het installeren van hoogwaardige kozijnen in een appartementencomplex. Bij Kracht Recruitment ondersteunen we bouwprofessionals bij het vinden van de meest geschikte functie binnen het gehele bouwproces.

Toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere vacatures in de civiele techniek of installatietechniek.

 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

 
Bouwkunde Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle bouw vacatures te bekijken.