Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vacatures Bouwkunde

Vacatures Bouwkunde

Ben je op zoek naar interessante vacatures in de bouwkunde? Dan ben je bij ons op het goede adres. Kracht Recruitment heeft een breed scala aan bouwkundige vacatures bij een groot netwerk aan bedrijven. Beschik jij over een mbo- of hbo-diploma richting Bouwkunde, Architectuur of Bouwtechnische bedrijfskunde? Of zit je al jaren in het vak?

Bij ons vind je de vacature die bij je past. Hier vind je passende vacatures in de bouwkunde zoals Uitvoerder Bouw, BIM Modelleur Bouw en Projectmanager Bouwmanagement

Recruitment in de Bouwkunde

Werken in de bouwkunde, dat is het mooiste wat er is. Als bouwkundig professional en kandidaat ben je bij ons in goede handen. Bij Kracht werken specialisten in het bemiddelen van bouwkundig professionals zoals jij. Onze consultants zijn een expert in jouw vakgebied én in ons vakgebied: recruitment. Dat combineren we met een unieke filosofie: werken vanuit Kracht. We brengen jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen. Daarmee verenigen we jouw willen en kunnen in een baan die op jouw lijf geschreven is.

Ben je jezelf aan het oriënteren op een vervolgstap in je carrière in de bouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder hoe jouw route naar werken vanuit Kracht er uit ziet! Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 
Een nieuwe uitdaging? Maak kennis met team Bouw

De bouw is altijd op zoek naar talent. Van Uitvoerder tot Projectleider, Kracht helpt bij het maken van de juiste match. Samen met een specialist in jouw regio kijken we naar alle mogelijkheden en helpen we je bij het vinden van jouw droombaan in de bouw. We vertalen jouw wensen naar de best passende carrièremogelijkheden.

Zoek je een nieuwe baan in de bouw en benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Neem contact op met ons team!

Wat is Bouwkunde?

Bouwkunde is het vakgebied dat te maken heeft met het bouwen van alles wat zorgt voor bewoning of huisvestiging van mensen en hun bedrijvigheden. Het omvat alle stadia die een te bouwen object doorloopt. Van planvorming, ontwikkeling en ontwerp tot uiteindelijke uitvoering, onderhoud en sloop. Dit alomvattende proces valt weer grofweg onder te verdelen in woningbouw, utiliteitsbouw en industriële bouw.

Medewerker bouwkunde: wat doet hij of zij?

Een bouwkundig medewerker is actief in één van de vele facetten van het gehele bouwproces. Dit loopt uiteen van het meewerken aan een nieuw te ontwikkelen stedelijk gebied tot het plaatsen van hoogwaardige kozijnen in een appartementencomplex. Bij Kracht Recruitment helpen we bouwkundig professionals aan de best passende baan binnen dit proces.

Past dit niet helemaal bij jou? Kijk dan eens naar onze andere vacatures in de civiele techniek of installatietechniek

 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

 
Bouwkunde Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle bouw vacatures te bekijken.