Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vacatures civiele techniek

Vacatures civiele techniek

Wil je werken in de civiele techniek? Kracht Recruitment heeft veel civiel technische vacatures. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de civiele techniek en beschik je over een mbo-, hbo- of wo-diploma? Heb je net een opleiding Civiele Techniek, Infratechniek of soortgelijk? Of zit je al jaren in het vak?

Bij ons vind je de vacature die bij je past. Hier vind je geschikte vacatures in de civiele techniek zoals ProjectleiderWerkvoorbereider, Calculator of tekenaar.  

Recruitment in de civiele techniek

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie: ‘Werken vanuit Kracht’. Want wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Wij willen zoveel mogelijk civiel technische professionals en organisaties dit fenomeen laten ervaren en daarmee een toonaangevende speler worden in de recruitment van civiel technisch personeel. Dit doen we door intensieve en persoonlijke relaties op te bouwen met onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze succesformule is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken. 

Ben je jezelf aan het oriënteren op een vervolgstap in je carrière in de civiele techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees in de zwarte balk hieronder hoe jouw route naar werken vanuit Kracht er uit ziet! Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5

Wat is civiele techniek?

Civiel techniek is de toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die vastzitten in de grond, op gebouwen na. Voorbeelden hiervan zijn leidingen, kabels, bruggen, wegen en sluizen, maar ook de studie naar rivieren en kanalen valt hieronder. Om het beeldend te maken: Kijk eens uit het raam naar buiten. Alles wat je ziet, op de gebouwen na valt onder civiele techniek.

Medewerker civiele techniek: wat doet hij of zij?

Een medewerker in de civiele techniek houdt zich bezig met het bouwen en onderhouden van alle civieltechnische objecten. Hieronder valt ook de engineering van deze objecten. Daarin verschilt het werk per medewerker, afhankelijk van de rol. Daarnaast kan de medewerker werken voor een (semi)overheid, advies- en ingenieursbureau, projectmanagement bureau, aannemer of toeleverancier.

Past dit niet helemaal bij jou? Kijk dan eens naar onze andere vacatures in de bouwkunde of installatietechniek

 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

 
Civiele Techniek Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle civiel technische vacatures te bekijken.