Wil jij werken in de Infra?

Vacatures Infra

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de infrastructuur? Dan zit je bij ons helemaal goed. Kracht Recruitment biedt een uitgebreid aanbod aan vacatures in de civiele techniek, dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijven. Wil jij werken aan de meest uitdagende infraprojecten in de civiele techniek en ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer op een van onze vacatures Infra en maak kennis met Kracht!

Wij hebben vast een vacature die bij jou past! Staat de juiste vacature Infra er niet bij en wil jij graag een sparren met een Consultant van Kracht voor het vinden van jouw droombaan? Kom in contact met onze specialisten in de civiele techniek!

Ons team van specialisten Team Civiele Techniek
 • Jarno Oudendijk
  Jarno Oudendijk Consultant Civiele Techniek
 • Marvin de Knegt
  Marvin de Knegt Consultant Civiele Techniek Regio Zuidwest & Zuidoost
 • Nils van Schaik
  Nils van Schaik Consultant Civiele Techniek Regio Noord, Midden & Oost
 • Giovanni Douwes
  Giovanni Douwes Consultant Civiele Techniek Regio Noord, Midden & Oost
Werken in de Infra Specialist in de infra sector

Werken in de infrastructuur zorgt ervoor dat geen één dag voor jou hetzelfde is. Als je op zoek bent naar een nieuwe, betere of misschien zelfs wel jouw eerst baan in de infrastructuur, dan beidt Kracht een ruim aanbod aan vacatures in deze sector. Wij bieden jou de mogelijkheid om een vacature te vinden die aansluit bij jouw wensen, behoeften en ambities. Je kunt rekenen op het vinden van een vacature in de Infra waar jij iedere dag opnieuw mag werken aan de meest uitdagende projecten, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Onze Kracht is het bemiddelen van Civiele technici zoals jij. Daarbij zijn onze consultants deskundig in zowel jouw vakgebied als in die van ons: recruitment. Dit zorgt voor onze unieke aanpak: werken vanuit Kracht. We koppelen jouw kwaliteiten, interesses en ambities. Zo vinden we de perfecte baan die op maat voor jou is.

Overweeg je een nieuwe stap in je carrière? Twijfel niet langer! Of je nu op zoek bent naar een functie als Uitvoerder, Werkvoorbereider, Projectleider of andere functie in de infrastructuur. Bekijk onze openstaande vacatures. Ontdek ook hieronder hoe jouw traject naar werken vanuit Kracht eruitziet. 

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 •  
 •  
 •  
 •  
De Infra vacature die bij jou past! Solliciteren via Kracht

Ben je er nog niet helemaal uit wat jouw volgende carrièrestap is of welke functie binnen de civiele techniek het best bij jou past? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten in de civiele techniek om hierover te sparren. We leren je kennen en zoeken vervolgens binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die bij jou passen. Samen bepalen we de volgende stap in jouw carrière. Of dit nu is als Werkvoorbereider binnen de Infrastructuur of als Procesmanager civiele techniek: wij staan voor je klaar!

Het vinden van een geschikte baan is voor jou misschien lastig, maar onze Kracht is het helpen van professionals van een goede naar een betere baan. Maak kennis met Kracht!