Vacatures Infra Wil jij werken in de infra?

Vacatures Infra

Wil je werken in de Infra? Kracht Recruitment heeft veel infra vacatures. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de infra en beschik je over een MBO-, HBO- of WO-diploma? Heb je net een opleiding Civiele Techniek, Infratechniek of aanverwant afgerond? Of zit je al jaren in het vak? Bij ons vind je de vacature die bij je past. Hier vind je geschikte vacatures in de infa zoals Projectleider, Werkvoorbereider, Projectmanager en Systems engineer.

Werken in de Infra

Recruitment in de Infra

Werken in de techniek, dat is het mooiste wat er is als je het aan ons vraagt. Als technisch professional en kandidaat ben je bij ons in goede handen. Waarom? Bij Kracht werken specialisten in het bemiddelen van technische professionals zoals jij. Onze consultants zijn een expert in jouw vakgebied én in ons vakgebied: recruitment. Dat combineren we met een unieke filosofie: werken vanuit Kracht. We brengen jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen. Daarmee verenigen we jouw willen en kunnen in een baan die op jouw lijf geschreven is. Ben je jezelf aan het oriënteren op een vervolgstap in je carrière in de Infra? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees in de zwarte balk hieronder hoe jouw route naar werken vanuit Kracht er uit ziet! Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 
Infra Alle vacatures

Niet de vacature gevonden die je zocht? Bekijk dan hier alle vacatures in de Infra en Civiele Techniek.