Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vacatures Installatietechniek

Vacatures Installatietechniek

Wil je werken in de Installatietechniek? Kracht Recruitment heeft veel installatietechniek vacatures. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de installatietechniek en beschik je over een MBO-diploma, HBO-diploma? Heb je net pas een opleiding Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Elektrotechiek afgerond? Of zit je al jaren in het vak?

Bij ons vind je de vacature die bij je past. Hier vind je geschikte vacatures in de installatietechniek zoals projectleider, werkvoorbereider, monteur en engineer.

Recruitment in de Installatietechniek

Werken in de techniek, dat is het mooiste wat er is als je het aan ons vraagt. Als technisch professional en kandidaat ben je bij ons in goede handen. Bij Kracht werken specialisten in het bemiddelen van technische professionals zoals jij. Onze consultants zijn een expert in jouw vakgebied én in ons vakgebied: recruitment. Dat combineren we met een unieke filosofie: werken vanuit Kracht. We brengen jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen. Daarmee verenigen we jouw willen en kunnen in een baan die op jouw lijf geschreven is. 

Ben je jezelf aan het oriënteren op een vervolgstap in je carriere in de installatietechniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees in de zwarte balk hieronder hoe jouw route naar werken vanuit Kracht er uit ziet! Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Wil je werken in de techniek? Hier vind je alle vacatures installatietechniek!
Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5

Wat is installatietechniek?

Installatietechniek is een breed en zeer divers technisch vakgebied. De term is een verzamelnaam voor diverse technieken die verbonden zijn aan de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Een gebouwgebonden installatie zorgt bijvoorbeeld voor het klimaat in een gebouw. Grofweg is er onderscheid te maken tussen twee hoofddisciplines:

Elektrotechniek (E-Installaties), hieronder vallen onder andere:

 • ICT installaties;
 • Communicatie installaties;
 • Verlichtingsinstallaties;
 • Beveiligingsinstallaties;
 • Domotica installaties;

Werktuigbouwkunde (W-Installaties), hieronder vallen onder andere:

 • Verwarming;
 • Luchtbehandeling;
 • Sanitair;
 • Brandveiligheidsinstallaties.

 

Medewerker installatietechniek: wat doet hij of zij?

Iemand die werkt in de installatietechniek werkt vaak mee aan projecten voor de nieuwbouw van installaties of aan het onderhouden van installaties. 

Past dit niet helemaal bij jou? Kijk dan eens naar onze andere vacatures in de civiele techniek of bouwkunde

 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

 
Installatietechniek Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle installatietechnische vacatures te bekijken.