Vacatures Machinebouw Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vacatures Machinebouw

Een baan binnen de machinebouw? Kracht Recruitment biedt op dit moment verschillende en uiteenlopende machinebouw vacatures aan. Ben jij op zoek naar een andere baan in de machinebouw en beschik jij over een hbo- of wo- diploma? Heb jij kortgeleden nog je opleiding; Engineering, Mechatronica of Werktuigbouwkunde afgerond? Of heb jij al jarenlang ervaring in één van bovenstaande vakgebieden?

Bij Kracht Recruitment vind je een breed aanbod aan vacatures. Denk hierbij aan vacatures binnen machinebouw als; mechanical engineer, hardware engineer, project engineer of design engineer.

Recruitment in de machinebouw

De machinebouw is eén van de meest innoverende branches die er is! En hoe gaaf is het om hierin werkzaam te zijn. Als techneut of engineer draag jij letterlijk je steentje bij aan de nieuwste innovaties in de hedendaagse techniek. Ontwerpen, designen, uitvoeren of aansturen, bij Kracht Recruitment kan het allemaal. Wij van Kracht Recruitment beschikken over professionele consultants die experts zijn in het bemiddelen van technisch machinebouw personeel. De consultants van Kracht Recruitment bewegen zich als een vis in het water in zowel de recruitment, als in de machinebouw. Door deze expertise zijn zij in staat om op niveau met je mee te denken. Hierdoor kunnen zij moeiteloos jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen met jou zichtbaar maken. In deze werkwijze schuilt de filosofie van Kracht Recruitment: Werken vanuit Kracht. Werken vanuit kracht betekent het samenbrengen van jouw willen en kunnen, en dit matchen aan de baan die voor jou op het lijf geschreven is. Want elke dag fluitend naar je werk, dat maakt je pas echt gelukkig.

Ben jij je aan het oriënteren op een vervolgstap binnen machinebouw? Of ben jij gewoon eens nieuwsgierig wat de huidige kansen in de markt zijn? Eén van onze consultants: Koen, Maarten of Jannick staan je graag te woord voor een vrijblijvend gesprek. Ben jij benieuwd hoe onze werkwijze: ‘werken vanuit kracht’ eruit ziet? Lees dan hieronder verder in!

Van goed naar beter in de Industrie? Wij helpen je graag verder
 • Koen de Bruijn
  Koen de Bruijn Trainer
 • Thijs Peeters
  Thijs Peeters Recruitment- en Marketingmanager
Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5

Wat is machinebouw?

De machinebouw is een sector die gericht is op het produceren en onderhouden van machines. Deze sector is zeer breed en is zowel gericht op machines voor bedrijven als voor machines die bestemd zijn voor particulieren. De diversiteit aan machines die in de machinebouw worden geproduceerd is enorm. De machinebouw is een industrie, daarom wordt deze sector ook wel de  machine-industrie of machinebouwindustrie genoemd.

 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

 
Techniek & Industrie Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle Techniek & Industrie vacatures te bekijken.