Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vacatures Machinebouw

Werken in de Machinebouw

Een baan binnen de machinebouw? Maak het verschil met jouw technische skills. Van mechanisch ontwerpen, detailleren tot contrueren. Bij Kracht hebben wij een ruim aanbod van machinebouw vacatures. Wil jij een baan binnen de techniek waarin jij je constant kan blijven ontwikkelen en waar jij met jouw mechanical talent écht impact kan maken? Check onze vacatures machinebouw en start vandaag nog aan een nieuwe toekomst!

Wij hebben vast een vacature in de machinebouw die bij jou past! Staat de juiste vacature er niet bij en wil jij graag een sparren met een Consultant van Kracht voor het vinden van jouw droombaan? Kom in contact met onze specialisten in de Techniek & Industrie! Voor ieder vakgebied en iedere regio hebben wij een gespecialiseerde Consultant die jou verder kan helpen. 

Ons team van specialisten Team Techniek & Industrie
 • Bart te Wildt
  Bart te Wildt Consultant Techniek en Industrie Regio Noordoost
 • Ruben Elting
  Ruben Elting Consultant Bouw en Projectontwikkeling Regio Noord & Oost
 • Daan Willems
  Daan Willems Consultant Techniek en Industrie Regio Zuidoost
Werken in de Machinebouw Specialist in Techniek & Industrie

In de machinebouw kan jij met jouw mechanical talent het verschil maken. Is machines bouwen helemaal jouw ding? Van het onderzoeken, ontwikkelen tot het verbeteren van de technologieën in de mechanische wereld belgeidt Kracht jou graag naar jouw droombaan om te werken vanuit Kracht. Wie bieden jou de mogelijkheid om een vacature in de machinebouw te vinden die aansluit bij jouw wensen, behoeften en ambities. 

Onze Kracht is het bemiddelen van technici zoals jij. Een persoonlijke Kracht Consultant in jouw regio koppelt jouw kwaliteiten, interesses en ambities. Zo vinden we de perfecte baan voor jou en helpen wij jou in jouw vervolgstappen in jouw carrière. Je gaat via ons aan de slag als startend of ervaren professional.

Overweeg je een nieuwe stap in je carrière? Twijfel niet langer! Of jouw expertise nou in project management, tekenen & construeren of manufacturing ligt: wij hebben de nieuwe uitdaging voor jou. Bekijk onze openstaande vacatures in de machinebouw. Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw carrière kunnen betekenen? Lees meer over onze werkwijze en maak kennis met de specialist in jouw regio. 

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 
Techniek & Industrie Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle Techniek & Industrie vacatures te bekijken en vind jouw droombaan!

Liever direct contact met een gespecialiseerde Consultant in jouw regio? Neem contact op en maak kennis met Kracht! Wij vertellen je graag hoe wij jouw carrière een niveau hoger kunnen tillen.