Werken bij Kracht Recruitment

Ga jij de uitdaging aan?

Bij Kracht hebben wij een winnaarsmentaliteit. We zijn gedreven om altijd het beste resultaat te behalen. Dit geldt niet alleen voor ons werk, maar ook tijdens een potje tafelvoetbal. Kracht is een dynamische en snel groeiende organisatie waarin werkplezier, professionaliteit, kwaliteit en resultaat hand in hand gaan. Wij geloven dat werken vanuit Kracht sneller tot succes leidt en meer werkplezier geeft. Ben jij ondernemend, ambitieus en wil jij werken in een vriendenteam? Dan pas je misschien wel heel goed bij ons. Wij zoeken ondernemende consultants met passie voor het bemiddelen van technisch personeel. Wil jij je eigen toekomst inrichten en je ambities realiseren? Dat kan bij Kracht! 

Kom jij jouw tafelvoetbalballetje inleveren en durf jij de uitdaging aan?

Direct naar al onze interne vacatures
Meegroeien met Kracht Jouw carrièrepad als Consultant
 • Junior Consultant

  Je zet de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Je kiest bewust voor sales en wordt intensief opgeleid tot specialist in het bemiddelen van personeel.

  1
 • Medior Consultant

  Je bent zelfstandig in staat om resultaat te boeken en hebt al wat werkervaring in sales of recruitment. Je krijgt vergevorderde opleidingen op het gebied van sales.

  2
 • Senior Consultant

  Je hebt je sporen bij Kracht verdiend en bent in staat om zelfstandig je doelen te behalen. Je helpt collega's en bouwt het resultaat van jouw account verder uit.

  3
 • Team Captain

  Je bent succesvol en ontpopt jezelf als leider in jouw businessunit. Je begeleidt andere consultants in hun ontwikkeling en bouwt je eigen team op.

  4
 • Partner

  Jouw ondernemerschap, unieke prestaties en kwaliteiten maken het verschil. Dat wordt beloond en daarom je mag jezelf partner vanuit Kracht noemen!

  5
 
 
Werken in een winnend team? Groei met ons mee

Groeien betekent vallen en weer opstaan. Bij ons krijg jij als professional de kans en de tijd om jezelf te ontwikkelen. Lees verder op deze pagina of bekijk gelijk onze vacatures.

 
 
Wie de schoen past Pas jij bij Kracht?

Ben je na het lezen van ons verhaal overtuigd en deel je onze passies? Scroll nog iets verder en bekijk onze openstaande vacatures.