Jorth

"Ik daag je uit om ook onderdeel te worden van onze club"

Jorth

Mijn verhaal bij Kracht begint in september 2018. Na het afronden van mijn studie Technische Bedrijfskunde had ik geen idee waar ik mijn professionele carrière moest starten. Toen ben ik met een teamgenootje, Thijs Peeters, gaan praten om te kijken of hij en Kracht iets voor me konden betekenen. Bijvoorbeeld met een uitdagend traineeship bij een klant van Kracht. Daarna ben ik ook een keer met Wieger gaan praten om te kijken waar mijn ambities en mogelijkheden lagen. Na dat gesprek was ik eigenlijk direct verkocht. Bij Kracht kan ik mijn commerciële ei kwijt en kan ik mezelf ontwikkelen als professional. 

Mijn start bij Kracht

Mezelf ontwikkelen dat doe ik elke dag. De afgelopen twee jaar heb ik met vallen en opstaan hele mooie resultaten geboekt en mooie ervaringen mogen beleven. Ik heb mijzelf in relatief korte tijd kunnen ontwikkelen tot een van de sterkhouders van Kracht. Dat biedt nieuwe kansen, want inmiddels ben ik van Junior Consultant uitgegroeid tot Team Captain van het Team Architecten- en Ingenieurs. In die rol kan ik me de komende tijd nog veel verder ontwikkelen.

In mijn rol als Consultant en Team Captain mag ik enthousiaste professionals in contact brengen met mijn relaties. Dat samenspel is elke keer anders en maakt het werk enorm dynamisch en uitdagend. Je weet ’s ochtends nooit hoe de hazen lopen en elke dag is dan ook weer een uitdaging. De juiste dingen op de juiste momenten doen voor mijn kandidaten en klanten geeft mij enorm veel energie. 

Bij Kracht ligt de wereld aan je voeten, zolang je jezelf maximaal inspant. Er heerst een mooie cultuur waarin allemaal ambitieuze professionals van mijn leeftijd er keihard voor gaan. We hebben dezelfde doelen en die samen bereiken daar word ik blij van, dat maakt dat ik op mijn plek zit. Mijn collega’s beschouw ik inmiddels als vrienden en samen maak je mooie dingen mee: Een skivakantie of bijvoorbeeld tijdens een klim-parcours 10 meter boven de grond hangen. Binnen ons bedrijf heerst er een warme vriendschap waarin iedereen met open armen wordt ontvangen. Je werkt samen hard, valt, staat weer op, beleeft successen, deelt en  viert deze. Ik daag je uit om ook onderdeel te worden van onze club.