Van een goede naar een betere baan

Voor kandidaten

Klaar voor een nieuwe stap?

Als professional en kandidaat in de bouw & techniek ben je bij ons in goede handen. Bij Kracht werken specialisten in het bemiddelen van technische professionals zoals jij. Onze consultants zijn een expert in jouw vakgebied én in ons vakgebied: recruitment. Dat combineren we met een unieke filosofie: werken vanuit Kracht. We brengen jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen. Daarmee verenigen we jouw willen en kunnen in een baan die op jouw lijf geschreven is. Ben je jezelf aan het oriënteren op een vervolgstap in je carriere in de bouw, civiele techniek, installatietechniek of industrie? Dan ben je bij Kracht aan het juiste adres. Op deze pagina lees je wat wij aan jouw carrière toevoegen en hoe we dat doen. 

Maak kennis met Kracht Werkwijze
Hoe wij onze Kracht inzetten Om jouw Kracht te ontdekken
 • Persoonlijke aandacht

  Bij Kracht draait het om jou. Daarom maken we altijd eerst kennis met je. Wij komen er graag achter wat jouw wensen, ambities en dromen zijn. Wanneer we jou hebben leren kennen, analyseren we wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Samen bepalen we hoe de volgende stap in jouw carrière eruit ziet. Daarbij sluiten we onze ogen niet voor andere kansen, die misschien wel nóg beter bij je passen.

 • Volledige begeleiding

  We leren je kennen en zoeken vervolgens binnen ons grote netwerk naar de carrièremogelijkheden die bij jou passen. Wij bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. De juiste nieuwe baan gevonden? Daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

 • Vast aanspreekpunt

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met jouw vaste aanspreekpunt van Kracht. Jouw persoonlijke Kracht-consultant is gespecialiseerd in jouw vakgebied, gecertificeerd in het ontdekken van jouw drijfveren en beschikt over een relevant netwerk in jouw regio. Hij of zij stelt een persoonlijk profiel van je op en vertaalt dit naar actuele carrièrekansen of creëert mogelijkheden bij een van onze opdrachtgevers.

 
Ontdek jouw Kracht Neem contact op

Van een goede naar een betere baan? Maak kennis met Kracht en dan helpen wij jou graag met het vinden van jouw droombaan.

Bemiddelaar in de bouw & techniek

 • Specialist in bouwkunde

  Specialist in bouwkunde

  • De bouw is altijd op zoek naar talent. Van Uitvoerder tot Projectleider, door de jarenlange ervaring van Kracht als bemiddelaar in de bouwbranche zien wij op het juiste moment de kansen voor jou als kandidaat én creëren we proactief kansen voor je wanneer je denkt dat deze er niet zijn. Als bouwkundig professional en kandidaat ben je bij ons in goede handen. Bij Kracht werken specialisten in het bemiddelen van bouwkundig professionals zoals jij. 

 • Specialist in de civiele- en installatietechniek

  Specialist in de civiele- en installatietechniek

  • Dagelijks besteden wij veel aandacht aan het maken van de juiste match. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen, ambities en dromen om jouw droombaan in de civiele- of installatietechniek te vinden. Het vinden van een geschikte baan is voor jou misschien lastig, maar onze Kracht is het helpen van professionals van een goede naar een betere baan.

 • Specialist in de techniek & industrie

  Specialist in de techniek & industrie

  • Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van hoger opgeleide technische professionals. Wij helpen je bij het vinden van de baan in de techniek & industrie die bij jou past. Dit doen we door verder te kijken dan je cv. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. We vertalen jouw wensen naar de beste passende carrièremogelijkheden. Zo matchen wij jou met de juiste werkgever.

Leer Kracht Recruitment kennen Specialist in de bouw & techniek

Van een goede naar een betere baan in de bouw of techniek? Onze consultants zijn een expert in jouw vakgebied én in ons vakgebied: het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Dit doen we door persoonlijke relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers en jou als professional. Wij brengen jouw kwaliteiten, interesses en ambities samen. Samen vergroten we op deze manier jouw succes op het vinden van jouw droombaan in de bouw, civiele techniek, installatietechniek of techniek & industrie. 

Ben jij benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Maak kennis met ons!

 
 
Ben jij er klaar voor? Ga van goed naar beter

Scroll verder onder en start jouw weg naar werken vanuit Kracht. Wij helpen je graag verder aan de volgende stap in jouw carrière. 

Vul het formulier in en wij doen de rest!

Vul het formulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op. We gaan dan, natuurlijk helemaal vrijblijvend, kijken wat we aan jouw carrière kunnen toevoegen. Zet de eerste stap naar jouw droombaan in de bouw of techniek.