Inspirerende Afbeelding

Kandidaten

Kracht Recruitment begeleidt hoger kader personeel professioneel naar een nieuwe carrièrestap binnen de technische arbeidsmarkt. Wij werken vanuit jouw wensen, eisen en mogelijkheden. Een professioneel adviestraject zonder verplichtingen met een duidelijke richting. Namelijk jouw Kracht. Kijk hieronder wat Kracht voor jou kan betekenen.

Kandidaten

Gefundeerd kiezen

Als hoog opgeleide professional met werkervaring zijn er legio mogelijkheden. Echter, het gaat om de juiste mogelijkheid voor jou. Met gedegen interview technieken, prikkelende vragen en gedegen branche kennis stellen wij samen vast welke carrièrerichting het beste aansluit op jouw doelstellingen en ambities. Een gefundeerde keuze voor de juiste richting en de best passende baan.

Ambities versnellen

Je wordt niet zomaar kandidaat bij Kracht Recruitment. Wij streven er naar het beste uit onszelf en onze carrière te halen, jij toch ook? Gezonde ambitie en continue persoonlijke ontwikkeling zijn hierin cruciaal. Door een groot netwerk in jouw branche signaleren wij kansen die voor anderen verborgen blijven. Kansen die ons in staat stellen jou te helpen om ambities eerder te waar te maken en een nog leukere baan te vinden.

Kansen vergroten

Solliciteren is een subtiel proces. Succes is van veel factoren afhankelijk. Door een reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit hebben kandidaten van Kracht Recruitment een streepje voor. Dankzij een gedegen voorbereiding en persoonlijk advies worden jouw kansen op een succesvolle sollicitatieprocedure en de beste baan aanzienlijk vergroot.

Werken vanuit Kracht

Kom jij ons team versterken?
Kracht Recruitment is enorm aan het groeien. Daarom zijn we altijd opzoek naar ambitieuze collega’s die ons team komen versterken. Groei jij met ons mee? Ben jij een commercieel, proactief en mensgericht persoon? Beschik je over lef, doorzettingsvermogen en houd je ervan om resultaat te behalen? Dan ben jij de ideale kandidaat om ons team te komen versterken. We zien je sollicitatie graag tegemoet via werken@vanuitkracht.nl of neem contact op met een van onze medewerkers.