Ons verhaal

Kracht Recruitment

Een krachtig verhaal Onze visie

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie die je je kunt wensen. De kracht van deze filosofie ervaren we dagelijks zelf. Bij Kracht werken intrinsiek gemotiveerde consultants met passie voor hun vak. Wij willen zoveel mogelijk professionals en organisaties dit fenomeen laten ervaren en daarmee een toonaangevende speler worden in de recruitment van technisch personeel. Dit doen we door intensieve en persoonlijke relaties op te bouwen met onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze succesformule is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken.

 

Onze missie

Voor kandidaten

Wij vergroten de kansen van technisch professionals op de technische arbeidsmarkt. Wij matchen hen met een organisatie die bij ze past en begeleiden hen naar een baan die op hun lijf geschreven is. Wij beloven onze kandidaten een baan waarin hun kwaliteiten, ambities en interesses samenkomen: werken vanuit Kracht. Kracht is dé plek voor technisch talent én voor ervaren, carrièregerichte technisch professionals met de ambitie om de volgende stap te zetten.

Voor opdrachtgevers

Wij leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals die concreet bijdragen aan hun bedrijfsdoelstellingen. Dit doen we met innovaties op het gebied van recruitment, specialistische kennis van de markt, drive en ondernemerschap. Door onze unieke filosofie 'werken vanuit Kracht' hebben we een grote aantrekkingskracht op technisch talent én ervaren professionals en weten wij hen te vinden en te binden.

Voor kandidaten én opdrachtgevers

Samenwerking met Kracht brengt onze kandidaten én klanten sneller op de juiste plek en zorgt ervoor dat zij hun ambities eerder waar kunnen maken. Wij dagen onszelf elke dag uit om er het beste uit te halen. Dit doen we vol enthousiasme vanuit vier kernwaarden: winnen, ontwikkeling, vriendschap en specialisme.

 
 
 
Onze oprichter Wieger Willems
 
Voeg je bij ons winnende team

We zijn altijd op zoek naar salestalent. Benieuwd hoe het is om bij ons te werken?

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Schakel onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor je kan betekenen in het werven van je nieuwe collega? We gaan het gesprek graag met je aan.