Hero Kracht Collega's

Over Kracht

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit werving en selectie, detachering en Kracht Training. Wij hebben jarenlange ervaring met bemiddelen van hoger kader professionals in bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie.  en een hecht relatie netwerk in jouw branche. Lees hieronder meer over onze werkwijze, missie, visie en kernwaarden. Interesse? Bekijk hier de meest recente vacatures

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem contact op met een van onze consultants of mail naar werken@vanuitkracht.nl

Kracht Recruitment bemiddelt professionals in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie. Dit doen wij vanuit verregaande kennis van de technische arbeidsmarkt, maar vooral ook vanuit kennis van menselijk gedrag en hun drijfveren. Wij zijn expert in het ontdekken van jouw drijfveren en het vertalen van jouw ambities naar actuele carrièrekansen.

Onze opdrachtgevers ontvangen niet alleen passende kandidaten maar kunnen ook gebruik maken van onze kennis over de branche, ons uitgebreide netwerk, human resource management (HRM), recruitment strategieën, commercie, opleidingen (Krachttraining) en andere bedrijfskundige aangelegenheden. Wij geloven in netwerkdeling, want samen sta je pas echt sterk! Daarom brengen we je graag in contact met potentiele klanten of met een van onze partners. Onze kandidaten doorlopen een uitgebreide selectieprocedure met bijvoorbeeld een uitgebreide gedrag- en drijfverentest.

MISSIE

Kracht Recruitment vindt, signaleert en herkent talent van kandidaten en zorgt voor de beste match met opdrachtgevers. Wij verbinden mens en organisatie zodat zij elkaar nu en in de toekomst perfect aanvullen. Wij leveren daarmee vanuit onze kracht een essentiële bijdrage aan de doelen van de kandidaat en de opdrachtgever en overtreffen verwachtingen van werkgever en werknemer.

VISIE

Kracht Recruitment matcht mens en organisatie en levert daarmee een essentiële bijdrage aan de wederzijdse ontwikkeling van onze professionals en opdrachtgevers. Wij geloven dat werken 'vanuit kracht' leidt tot de meest vruchtbare arbeidsrelatie die je kunt wensen.

 

Kernwaarden

Kracht

Energie, plezier en passie: Werk je vanuit Kracht dan zit je op de juiste plek, lever je meerwaarde en kom je op competentieniveau volledig tot je recht. Onze mensen werken vanuit Kracht, hebben passie voor hun vak, werken zichtbaar met plezier, inspireren en geven energie aan hun omgeving. Het geeft ons plezier om onze kandidaten te helpen met het vinden van de best passende baan.

Toekomst

Groei, ontwikkeling, leren en opleiden: Wij vinden banen die niet alleen in het heden interessant zijn. Kijkend naar de toekomst vinden wij dat een baan moet leiden tot ontwikkeling zodat ook toekomstige kansen kunnen worden benut.

Meerwaarde

Wij vergroten de kans op de juiste kandidaat en de juiste baan. In ons landelijke netwerk lukt het bijna altijd om een geschikte professional of opdrachtgever te vinden. Met veel kennis van de bouw, infra en installatietechniek zijn onze adviezen en keuzes onderbouwd waardoor werkgever en werknemer sneller voor elkaar kiezen. Werken vanuit Kracht leidt bovendien tot een duurzame arbeidsrelatie tussen onze professionals en opdrachtgevers. Als adviseur denken wij daarnaast graag mee over Human Resource Management (HRM), recruitment strategieen, commercie, opleidingen (kracht training) en andere bedrijfskundige aangelegenheden. Voor ons is netwerk- maar ook kennisdeling vanzelfsprekend!

Ondernemerschap

Klantgericht, oplossingsgericht, resultaatsgericht, slagvaardig en proactief zijn: Iedere kans vereist in onze ogen een snelle en klantgerichte manier van werken. Dit draagt bij aan een optimale beheersing van het sollicitatieproces. Hierbij zijn openheid, proactief gedrag en slagvaardigheid essentieel. Wij streven naar de beste optie én naar de meest reële kans van het moment.

Mensgericht

Persoonlijk, aandacht, betrokken, doortastend en scherp: Onze organisatie is gericht op het signaleren van talenten, drijfveren en ambities van mensen. Wij staan bekend om onze scherpe, doortastende aanpak. Alle kandidaten worden door ons getest en waar nodig wordt er zelfs door een professionele partner voorzien van advies.

Transparant

Betrouwbaar, duurzaam, garantie en openheid: Kracht Recruitment hanteert een transparante werkwijze. Onze processen zijn transparant en gericht op een duurzame bemiddeling. Dankzij testen en evaluaties leveren wij aantoonbare meerwaarde, staan wij voor onze kwaliteit en vinden wij garantie daarom vanzelfsprekend.