Overleg tussen opdrachtgevers KRacht Recruitment Klanten

Zoekt u personeel?

Het uitbesteden van recruitment en de verwerving en ontwikkeling van talent doet u niet zomaar. U zoekt een vertrouwd adres dat bekend is met uw branche en u aanvult als het gaat om personeelsvraagstukken en aanverwante aangelegenheden. Als branche specialist binnen de Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Techniek & Industrie heeft Kracht Recruitment aan een half woord genoeg. Wij zijn uitstekend op de hoogte van actuele ontwikkelingen, kansen en bedreigingen binnen uw vakgebied.

We vertellen u hieronder graag meer over wat Kracht Recruitment voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op voor een discreet adviesgesprek.

Opdrachtgevers page

Uniek netwerk

Wij opereren vanuit een uniek netwerk waarin wij telkens slagen talentvolle hoger kader professionals te vinden die het verschil kunnen maken binnen uw bedrijf. Wij vinden mensen die gericht zoeken naar een nieuwe carrièrestap waarmee hun ontwikkeling nieuwe impulsen krijgt. U krijgt hiermee toegang tot potentieel die normaliter voor u verborgen blijft.

Intensieve selectieprocedure

Men wordt niet zomaar kandidaat van Kracht Recruitment. Kandidaten ondergaan een intensieve selectieprocedure met beproefde interview technieken, aangevuld met gedegen onderzoek naar persoonlijke drijfveren. U ontvangt alleen onderscheidende profielen die afgestemd zijn op uw wensen als werkgever. Zo werken we effectief en gericht op kwaliteit door het sollicitatieproces.

Gefundeerd matchen

Wij onderbouwen al onze keuzes met steekhoudende argumenten en vermoeien u niet met loze kreten. Een gefundeerde match is de beste match die is afgestemd op behoeften vanuit werkgevers EN werknemerszijde.

Contractvormen

Ook de contractvormen die Kracht Recruitment biedt zijn op de wensen van zowel de werkgever als de werknemer afgestemd. Voor iedere wens kunnen wij een passende contractvorm aanbieden. Zo leveren wij ook op contractniveau maatwerk aan u als opdrachtgever maar ook aan de kandidaat.

Werken VanuitKracht

Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie! Wij geloven dat werken vanuit Kracht leidt tot succesvoller werken. Door ons met zorg geselecteerde kandidaten werken zichtbaar met plezier en leveren meer energie. Zij maken het verschil en brengen uw organisatie verder. Benieuwd wat onze hoger kader professionals voor u kunnen beteken? Neem dan contact met ons op voor een discreet adviesgesprek.