Voor onze opdrachtgevers

Wat wij toevoegen aan jouw organisatie

Heb je een personeelsvraagstuk en is jouw organisatie actief in de bouw, civiele techniek, installatietechniek of industrie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of het nu gaat om het werven van een nieuwe collega, het opbouwen van een flexibele schil, het verleggen van het juridisch werkgeverschap of zelfs het begeleiden van uitstroom. Met specialistische vakkennis uit jouw branche én een unieke filosofie zorgen wij voor de juiste match en duurzame arbeidsrelaties. Allemaal zodat jij je kunt blijven focussen op je core-business en kunt doorgroeien. Op deze pagina lees je meer over onze werkwijze, dienstverlening en successen.

Eén ding weten wij zeker: bij Kracht weten wij de juiste professional voor jouw organisatie te vinden.

In vijf stappen naar jouw nieuwe collega Werven via Kracht in het kort
 • Opstartgesprek

  Je vertelt over jullie missie, visie en cultuur. We bespreken uitgebreid jouw personeelsbehoefte. Wij stellen een bedrijfsprofiel en kandidaat-profiel op.

  1
 • Wervingsfase

  Jij kunt nu even achteroverleunen. Met een ijzersterk (online) wervingsapparaat gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten en maken wij een voorselectie.

  2
 • Selectiefase

  Jouw Kracht-consultant stelt je passende kandidaten voor. Jij bepaalt welke kandidaten interessant genoeg zijn om uit te nodigen voor een gesprek.

  3
 • Sollicitatieprocedure

  Eén of meerdere kandidaten komen bij je op gesprek. Na het gesprek evalueer je samen met jouw Kracht-consultant hoe je verder gaat en welke keuze je maakt.

  4
 • Nieuwe collega

  Gefeliciteerd! Je hebt een kandidaat vanuit Kracht geworven. Nu maak je in overleg met de kandidaat en de consultant een keuze voor een van onze diensten.

  5
 
 
Ons verhaal Wie wij zijn

Lees ons verhaal en onze unieke filosofie waar we al veel opdrachtgevers mee hebben geholpen.

 
 
Contact Schakel onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor je kan betekenen in het werven van je nieuwe collega? We gaan het gesprek graag met je aan.