Vacatures Techniek

Vacatures in de techniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging in techniek? Dan zit je bij ons helemaal goed. Kracht Recruitment biedt een uitgebreid aanbod aan vacatures in de technieksector, dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijven. Heb je een mbo- of hbo-diploma in de techniek? Of heb je al jaren ervaring in de branche en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Laat Kracht je helpen!

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je technische carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Kracht Recruitment hebben we een breed scala aan vacatures in de technische sector dankzij ons uitgebreide netwerk van gerenommeerde bedrijven. Of je nu een mbo- of hbo-diploma hebt in techniek. Of al jarenlange ervaring hebt in de sector en klaar bent voor een volgende carrièrestap, Kracht staat voor je klaar om je te ondersteunen!

Werken in de techniek Recruitment in de techniek

Werken in de techniek is inspirerend. Als technicus en kandidaat ben je bij ons in goede handen. Onze kracht is het vinden van een geschikte baan voor technische experts zoals jij. Onze consultants zijn deskundig in zowel jouw specialisme als in het onze: recruitment. Dit leidt tot onze unieke aanpak: werken vanuit Kracht. We brengen jouw vaardigheden, interesses en ambities samen. Op die manier vinden we de ideale baan die speciaal voor jou is geselecteerd.

Sta je op het punt een nieuwe richting in je technische carrière in te slaan? Aarzel niet langer! Ontdek hier hoe jouw pad naar werken vanuit Kracht eruitziet. Wil je meer weten over onze aanpak?

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 
Niet de vacature gevonden die jij zocht? Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar die ene passende vacature in de techniek en ben je benieuwd wat Kracht hierin voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag met het zoeken én vinden van jouw droombaan! Laat ons je vertellen hoe wij dit doen. 

Wat is de techniek?

Je hebt je misschien al eens afgevraagd: "Wat houdt 'techniek' nu eigenlijk in?" Het concept van techniek is vrij breed. De term vindt zijn oorsprong in het Grieks, waar het 'kunst' betekent. Er is een onderscheid tussen techniek en technologie. Een technicus houdt zich bezig met het vervaardigen en installeren van apparatuur die problemen oplost en het leven verbetert. Deze systemen zijn menselijke uitvindingen en niet in de natuur aanwezig.

De sector techniek is uitgebreid en bestaat uit diverse segmenten. Deze sector omvat een breed scala aan beroepen binnen de bouw, ICT, natuurwetenschappen en innovatieve ontwikkelingen. Echter, vinden we de meeste vakmensen binnen de techniek in de auto-, elektro- en installatietechniek of civiele techniek. In deze sectoren is er momenteel een grote vraag aan personeel.

Medewerker in de techniek: wat doet hij of zij?

In de techniek kun je veel kanten op. Of je nu afgestudeerd bent in de Werktuigbouwkunde of op zoek bent naar een baan in de Auto-industrie, binnen de technische branche is alles mogelijk. Beroepen in de techniek vragen om een professional met een creatief brein en werk je vooral met je handen.

Als professional in de techniek beschik je over de volgende vaardigheden:

 1. Je bent nauwkeurig;
 2. Je bent zelfstandig;
 3. Je bent nieuwsgierig;
 4. Je kan duidelijk communiceren; 
 5. Je bent geordend;
 6. Je hebt technisch inzicht. 

Toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere techniek-vacatures in de civiele techniek of installatietechniek.

 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

 
Techniek & Industrie Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle Techniek & Industrie vacatures te bekijken en vind jouw droombaan!

Liever direct contact met een gespecialiseerde Consultant in jouw regio? Neem contact op en maak kennis met Kracht! Wij vertellen je graag hoe wij jouw carrière een niveau hoger kunnen tillen.