Recruiter in de techniek & industrie

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
Voor kandidaten én opdrachtgevers Leer Kracht Recruitment kennen

Zoek jij een nieuwe baan in de techniek & industrie? Onze missie is om de kansen van professionals in de techniek & industrie te vergroten, hen te matchen met een organisatie die bij ze past en te begeleiden naar een baan die op hun lijf geschreven is. Dit doen we aan de hand van werving & selectie en detachering. Precies wat bij jou en de organisatie past. Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt en vinden de baan die bij jou past. 

Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie tussen kandidaat en opdrachtgever. Als professional in de techniek & industrie begint het allemaal bij ontdekken wij jij wil en wat jij kan. Ons hechte netwerk van interessante werkgevers in de techniek & industrie leidt tot een grotere kans op de best mogelijke baan. Een consultant die gespecialiseerd is in recruitment en in jouw vakgebied gaat samen met jou op zoek naar jouw droombaan. 

Benieuwd wat wij als specialist in de techniek & industrie voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? 

Hoe wij onze Kracht inzetten Om jouw Kracht te ontdekken
 • Persoonlijke aandacht

  Bij Kracht draait het om jou. Daarom maken we altijd eerst kennis met je. Wij komen er graag achter wat jouw wensen, ambities en dromen zijn. Wanneer we jou hebben leren kennen, analyseren we wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Samen bepalen we hoe de volgende stap in jouw carrière eruit ziet. Daarbij sluiten we onze ogen niet voor andere kansen, die misschien wel nóg beter bij je passen.

 • Volledige begeleiding

  We leren je kennen en zoeken vervolgens binnen ons grote netwerk naar de carrièremogelijkheden die bij jou passen. Wij bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. De juiste nieuwe baan gevonden? Daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

 • Vast aanspreekpunt

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met jouw vaste aanspreekpunt van Kracht. Jouw persoonlijke Kracht-consultant is gespecialiseerd in jouw vakgebied, gecertificeerd in het ontdekken van jouw drijfveren en beschikt over een relevant netwerk in jouw regio. Hij of zij stelt een persoonlijk profiel van je op en vertaalt dit naar actuele carrièrekansen of creëert mogelijkheden bij een van onze opdrachtgevers.

 
Ontdek jouw Kracht Neem contact op

Van een goede naar een betere baan? Maak kennis met Kracht en dan helpen wij jou graag met het vinden van jouw droombaan.

 •  
Specialist in de civiele techniek Maak kennis met Kracht Recruitment

Van een goede naar een betere baan in de techniek & industrie? Een mooie werkgever in de regio, kortere reisafstand, carrièreswitch of een beter salaris? De juiste match vinden voor jouw optimale werkgeluk is misschien lastig, maar daar kan Kracht jou uitstekend bij helpen. Wat Kracht Recruitment onderscheidt? Met passie, betrokkenheid en een team van specialisten begeleiden wij jou naar jouw ideale baan in de techniek & industrie. Samen met een specialist in jouw regio kijken we naar alle mogelijkheden en jouw kwaliteiten, ambities en interesses. We vertalen jouw wensen naar de best passende carrièremogelijkheden. 

Ben jij benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Maak kennis met ons!

Ons team van specialisten Team Techniek & Industrie
 • Bart te Wildt
  Bart te Wildt Consultant Techniek en Industrie Regio Noordoost
 • Ruben Elting
  Ruben Elting Consultant Bouw en Projectontwikkeling Regio Noord & Oost
 • Daan Willems
  Daan Willems Consultant Techniek en Industrie Regio Zuidoost
 
Recruiter in de techniek & industrie nodig? Schakel een van onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor jou als professional in de techniek & industrie kan betekenen of hoe wij je kunnen helpen bij het werven van een nieuwe collega voor jouw organisatie? Wij maken graag kennis met je!

Werken in een andere branche?

 • Bouw
  Werken in de

  Bouw

  • Van een goede naar een betere baan in de bouw? De bouw is altijd op zoek naar talent! Van Uitvoerder tot Projectleider, Kracht helpt jou bij het maken van de juiste match. 

   Benieuwd wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende in de bouw kunnen betekenen? Klik hier en lees alles over hoe wij onze Kracht ook in deze branche inzetten. 

 • Civiele Techniek
  Werken in de

  Civiele Techniek

  • Droom je ervan om in de civiele techniek te werken? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij staan voor je klaar om met je te sparren over je volgende carrièrestap en om je meer te vertellen over onze vacatures in de civiele techniek.

   Benieuwd wat wij als recruiter in de civiele techniek voor jou als professional of werkgever kunnen betekenen? Klik hier en lees alles over hoe wij onze Kracht ook in deze branche inzetten. 

 • Installatietechniek
  Werken in de

  Installatietechniek

  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Of je nu pas net je opleiding Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Elektrotechniek hebt afgerond of al jaren in het vak zit: Kracht kan jou helpen met het maken van de juiste carrièrestap. 

   Benieuwd hoe wij als recruiter in de installatietechniek ook voor jou als professional of werkgever klaarstaan? Klik hier en lees alles over hoe wij onze Kracht ook in deze branche inzetten.