Jouw nieuwe collega direct in dienst

Werving & Selectie

Wat is Werving en Selectie?

Werving en selectie is het uit handen geven van het werven van een nieuwe collega. Dit proces omvat het benaderen, aantrekken, selecteren en contracteren van de juiste kandidaat voor de vacature. Je maakt een afspraak met een consultant om een traject en bijbehorende vacature te bespreken. Daarna gaan we voor je aan de slag. Na een succesvol werving- en selectietraject treedt de geworven kandidaat direct in dienst bij jouw organisatie. In het kort: Kracht werft jouw nieuwe collega die vervolgens direct bij jullie in dienst treedt. Na een succesvol werving- en selectietraject betaal je een vooraf afgesproken vergoeding, vaak is dit een percentage van het totale bruto honorarium van de kandidaat.

De voordelen van Werving en Selectie

Het uitbesteden van een werving- en selectietraject aan een specialist heeft veel voordelen. Hieronder lees je een aantal van die voordelen:

  • Je bespaart tijd en kosten doordat de werving volledig door Kracht gedaan wordt, zo kun je je blijven focussen op jouw core-business;
  • Je profiteert mee op het een geoptimaliseerd recruitmentapparaat dat ingericht is om zoveel mogelijk passende kandidaten aan te trekken;
  • Je profiteert van het uitgebreide kandidatennetwerk van Kracht;
  • Je nieuwe collega staat direct op jullie loonlijst;
  • Je weet waar je aan toe bent, namelijk vooraf afgesproken vergoeding.
 
 
Contact Schakel onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor je kan betekenen in het werven van je nieuwe collega? We gaan het gesprek graag met je aan.