Succesverhalen Verhalen van onze Kandidaten

Lees over hoe sommige van onze kandidaten gestart zijn te werken vanuit Kracht en over hoe we dit samen bereikt hebben.

 • Werkend vanuit Kracht
  429 Plaatsingen
 • Inzicht in drijfveren
  1288 Drijfverentesten
 • Recruitment Experts
  12 Consultants
Vorig verhaal
Volgend verhaal
 •  
  Het verhaal van Koen

  Op de website van Kracht zag ik een interessante vacature. Ik besloot om te solliciteren. Al snel werd het contact met Kracht, in het bijzonder met Koen, gelegd. Mijn ervaring met Kracht kan ik omschrijven als heel bijzonder. Ik had gelijk een klik met Koen.

  Koen
  Wat mij zelf niet lukte, dat lukte Koen binnen enkele weken.
 •  
  Het verhaal van Eric

  Mensen ervaren mij als iemand die niet in een standaard hokje past. Bob probeerde mij dan ook niet in een vacaturehokje te stoppen maar juist buiten dat hokje te denken. Ondanks dat er meerdere vacatures waren die op papier prima bij mij zouden passen, beloofde Bob juist op zoek te gaan naar de voortzetting van mijn carrière die echt bij mij past.

  Eric
  Kracht stopte mij niet in een vacaturehokje maar dacht er juist buiten
 •  
  Het verhaal van Wietse

  Ik ben met Kracht in contact gekomen door middel van LinkedIn. Na een bericht van Wieger heb ik kennis gemaakt met Haider en Wieger. De samenwerking vond ik erg prettig, voornamelijk omdat er veel contact was tijdens het proces en ik op elk gewenst moment kon bellen met Haider of Wieger.

  Wietse
  Ik ga heel veel leren over echt BIMMEN
 •  
  Het verhaal van Donny

  De samenwerking tussen Kracht en mijzelf verliep gestroomlijnd. Bob was een goed luisterend oor en liet mij mijn ambities goed uitspreken. Vanuit dit startpunt werd het traject in gang gezet en heb ik een mooie baan gevonden als BIM Modelleur.

  Donny
  Ik hoop een mooie carrière op te bouwen
 •  
  Het verhaal van Sanne

  De persoonlijke aanpak van Bob sprak mij direct aan: tijdens ons eerste kennismakingsgesprek hebben wij uitgebreid gesproken over mijn persoonlijke eigenschappen, carrière en ambities. Wat ik hierbij direct erg prettig vond was de openheid van Bob en het feit dat hij echt de ‘taal’ van de bouw spreekt.

  Sanne
  Ik ben met open armen ontvangen en krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen
 •  
  Het verhaal van Mitch

  Na een goede uitleg van Bob over de functie en organisatie ben ik gaan nadenken over de functie en heb ik na een goede afweging besloten de uitdaging aan te gaan. Ik heb de stap gemaakt omdat mijn interesse altijd al in de bouw lag en de functie erg uitdagend is. Daarnaast spreekt de organisatie mij erg aan. 

  Mitch
  Ik ben in contact gekomen met Kracht via een oud collega
 •  
  Het verhaal van Michelle

  Vanaf de eerste dag ben ik door Marcel en Ben direct betrokken bij allerlei leuke projecten en mag ik hier gelijk mijn steentje aan bijdragen. Met een concrete offerte bij een nieuwe klant tot gevolg!

  Michelle
  Ik krijg ontzettend veel energie van mijn nieuwe collega’s
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.