Succesverhalen

Verhalen van onze kandidaten

Lees over hoe onze kandidaten gestart zijn te werken vanuit Kracht en over hoe we dit samen bereikt hebben.

 • Werkend vanuit Kracht
  1304 Plaatsingen
 • Inzicht in drijfveren
  6728 Drijfverentesten
 • Salarisadviezen
  10314 Salarisrapportages dit jaar
Vorig verhaal
Volgend verhaal
 •  
  Het verhaal van Manon

  Manon merkte dat ze bij haar voormalige werkgever toe was aan een volgende stap in haar carrière. Samen met Kracht vond zij haar nieuwe uitdaging als Workplace Consultant bij WorkWire in Den Haag. Hier kan zij haar werkervaring als facilitair coördinator en passie voor design optimaal combineren.

  Manon
  Gijs wees mij op een functie waar ik het bestaan niet eens van wist, maar wat wel precies was wat ik zocht.
 •  
  Het verhaal van Dave

  Na het invullen van een online vacature werd Dave de Boer binnen een half uur gebeld door onze consultant Romano Oomen. Nu is Dave sinds kort, via Kracht Recruitment, werkzaam bij Homij in Amsterdam.

  Dave
  Romano heeft erg zijn best gedaan om mij zo snel en zo goed mogelijk aan een nieuwe baan te helpen.
 •  
  Het verhaal van Jorn

  "Het is wat ik ervan had verwacht en ik vind het fijn dat het zo goed bij mij studie aansluit"

  Jorn
  Het is leuk dat er van jouw tekening een echte machine wordt gemaakt
 •  
  Het verhaal van Rowdy

  Rowdy is sinds november 2022 werkzaam als Calculator bij VolkersWessels Telecom. Hiervoor is Rowdy altijd al bezig geweest met de kostprijzen van telematica. Bij zijn vorige werkgever neigde dat steeds meer richting de civiele tak en zo werd hij bekend met de civiele wereld.

  Rowdy
  Als ik kijk wat ik toe nu toe voor elkaar heb gekregen, ben ik best tevreden
 •  
  Het verhaal van Stijn

  Stijn Karst zocht tijdens zijn deeltijdstudie Bouwkunde naar een passende baan in deze branche. Zijn zoektocht begon bij Kracht en dat bracht hem een aantal maanden geleden bij SkaaL in Amsterdam. Hij zit hier nu als Bouweconomisch Adviseur helemaal op zijn plek!

  Stijn
  SkaaL was de eerste en daar ben ik blijven hangen. We hadden direct zo’n goede klik.
 •  
  Het verhaal van Mark

  “Precies op het juiste moment ontving ik een berichtje via LinkedIn dat Kracht een mooie kans voor mij had. En niks bleek minder waar, ik zit nu helemaal op mijn plek bij BINX.”

  Mark
  Het ervaren van ultiem werkgeluk is wat ik bij BINX heb!
 •  
  Het verhaal van Jesse

  "Als je een overstap maakt weet je nooit of het wel echt is waar je naar op zoek bent, maar achteraf ben ik echt heel erg blij dat ik het gedaan heb."

  Jesse
  Het bedrijf maakte meteen veel indruk op mij!
 •  
  Het verhaal van Pieter

  Ik ben heel erg blij en trots op de mogelijkheid om mijn oude vak nieuw leven in te blazen en kijk uit naar de toekomst, mede dankzij Kracht.

  Pieter
  Binnen vijf weken na ons eerste contact tekende ik een arbeidsovereenkomst.
 •  
  Het verhaal van Rob

  In mijn zoektocht naar een nieuwe baan werd ik benaderd door Jesse Haarlemmer van Kracht Recruitment die mij vond via LinkedIn.

  Rob
  Dankzij Kracht ben ik op de juiste plek terecht gekomen!
 •  
  Het verhaal van Lars

  De samenwerking is super verlopen en dankzij de hulp en expertise van Jesse heb ik nu een functie waar ik zeer tevreden mee ben en daadwerkelijk toekomst in zie.

  Lars
  Al snel zag ik meer perspectief voor mezelf op de banenmarkt dan toen ik zelf op zoek was
 •  
  Het verhaal van Sylvana

  Ik heb mijn CV en motivatiebrief ingestuurd en werd al snel gebeld door Sanne. Spontane en aardige meid, die echt naar je luistert.

  Sylvana
  Ik zou kracht zeker aanbevelen bij anderen, want je wordt echt gehoord en goed geholpen om je volgende stap te zetten.
 •  
  Het verhaal van Rick

  Kracht heeft me de mogelijkheid gegeven om mijn passie weer nieuw leven in te blazen en deze uitdaging zorgt ervoor dat ik me (opnieuw) kan ontwikkelen in dit mooie vak.

  Rick
  Dit gesprek was erg prettig, omdat we vooral spraken over mogelijkheden en wie ik ben als persoon, niet mijn diploma(s) of ervaring.
 •  
  Het verhaal van John

  Ik zou Kracht daarom zeker aanbevelen bij anderen (heb ik al gedaan trouwens) omdat zij goed hun best hebben gedaan om de best passende functie te voor mij vinden.

  John
  Het fijne aan Kracht vond ik dat de communicatie super goed verliep!
 •  
  Het verhaal van Guilliano

  Kracht zou ik aanbevelen, omdat Eric zijn beloftes nakomt en duidelijk aangeeft wat niet mogelijk is. Je weet waar je aan toe bent!

  Guilliano
  Vanaf het begin was de communicatie al duidelijk en wist ik gelijk wat de mogelijkheden waren.
 •  
  Het verhaal van Marco

  Het persoonlijke contact met Maarten Bosma vond ik erg prettig. Het was geen zakelijk contact, maar vrijblijvend en persoonlijk.

  Marco
  Met Kracht kijk je waar je naartoe wil groeien, wat je potentie is en waar je hart ligt.
 •  
  Het verhaal van Edward

  Mijn ervaring met Kracht en Maarten is tot nu toe erg goed bevallen. Maarten heeft zich voor de volle 100% ingezet om een nieuwe werkgever te zoeken.

  Edward
  Kracht zou ik aanbevelen, omdat ze echt luisteren naar wat voor werk iemand wil gaan doen.
 •  
  Het verhaal van Niels

  Mijn ervaring met Tom van Kracht Recruitment is zeer positief. Tom heeft een zeer proactieve houding en denkt ook graag met je mee. Daarbij geeft Tom je ook de ruimte om tot een goede afweging te komen en is hij altijd bereikbaar voor vragen.

  Niels
  Kracht ervaar ik als een goed en professioneel bureau dat snel handelt en ook goed met je meedenkt.
 •  
  Het verhaal van Paul

  Ik hoop bij ERA na een mooie periode in de Bouwkosten en Logistiek door te kunnen groeien en ook andere afdelingen te kunnen versterken met mijn kennis. Ik hoop nog een keer mijn kennis op het gebied van detaillering en bouwtechniek nog te kunnen gebruiken in een mooie functie.

  Paul
  Koen heeft ontzettend veel tijd gestoken in het proces om mij op de juiste plek te krijgen.
 •  
  Het verhaal van Andy

  Voordat ik bij ERA Contour kwam, was ik op zoek naar een bedrijf waar ik oud kon worden. Ik was het hoppen zat en wilde vastigheid. Bij ERA heb ik dat gevonden en met de mogelijkheden, die je krijgt om jezelf te ontwikkelen, zou ik dit nog wel eens lang kunnen volhouden.

  Andy
  Koen’s enthousiasme over ERA sprak mij aan en enthousiasmeerde mij ook om op gesprek te gaan.
 •  
  Het verhaal van Thomas

  Kracht is zeer professioneel en persoonsgericht. Dat heeft echt meerwaarde vind ik, want daardoor heb ik de stap durven wagen naar mijn nieuwe werkgever. Koen's aanpak was prettig en doortastend. Hij voorzag me van goed advies en inzicht waardoor ik de stap heb gemaakt.

  Thomas
  Koen voorzag me van goed advies en inzicht waardoor ik de stap heb gemaakt.
 •  
  Het verhaal van Mark

  Naast het zakelijke aspect om jou als kandidaat te plaatsen bij een klant is er oprecht interesse in jou als persoon. Ik heb echt het idee dat men de perfecte match zoekt. Mijn ervaring is dat men goed bereikbaar is en je ondersteunt in gesprekken met je potentiële werkgevers.

  Mark
  Ik werk hier met veel plezier en bedank Bob voor zijn standvastigheid
 •  
  Het verhaal van Wietse

  Ik ben met Kracht in contact gekomen door middel van LinkedIn. Na een bericht van Wieger heb ik kennis gemaakt met Haider en Wieger. De samenwerking vond ik erg prettig, voornamelijk omdat er veel contact was tijdens het proces en ik op elk gewenst moment kon bellen met Haider of Wieger.

  Wietse
  Ik ga heel veel leren over echt BIMMEN
 •  
  Het verhaal van Rob

  Bij de persoonlijke en direct werkwijze van Kracht worden alle ins en outs doorgenomen en afgewogen. Zo onstaat er ook daadwerkelijk een match die past bij je ambitie.

  Rob
  Alle ins en outs worden doorgenomen en afgewogen
 •  
  Het verhaal van Koen

  Op de website van Kracht zag ik een interessante vacature. Ik besloot om te solliciteren. Al snel werd het contact met Kracht, in het bijzonder met Koen, gelegd. Mijn ervaring met Kracht kan ik omschrijven als heel bijzonder. Ik had gelijk een klik met Koen.

  Koen
  Wat mij zelf niet lukte, dat lukte Koen binnen enkele weken.
 •  
  Het verhaal van Eric

  Mensen ervaren mij als iemand die niet in een standaard hokje past. Bob probeerde mij dan ook niet in een vacaturehokje te stoppen maar juist buiten dat hokje te denken. Ondanks dat er meerdere vacatures waren die op papier prima bij mij zouden passen, beloofde Bob juist op zoek te gaan naar de voortzetting van mijn carrière die echt bij mij past.

  Eric
  Kracht stopte mij niet in een vacaturehokje maar dacht er juist buiten
 •  
  Het verhaal van Henk

  Ik heb het gehele proces met Kracht als zeer positief en professioneel ervaren.

  Henk
  Kracht dacht out-of-the-box
 •  
  Het verhaal van Donny

  De samenwerking tussen Kracht en mijzelf verliep gestroomlijnd. Bob was een goed luisterend oor en liet mij mijn ambities goed uitspreken. Vanuit dit startpunt werd het traject in gang gezet en heb ik een mooie baan gevonden als BIM Modelleur.

  Donny
  Ik hoop een mooie carrière op te bouwen
 •  
  Het verhaal van Sanne

  De persoonlijke aanpak van Bob sprak mij direct aan: tijdens ons eerste kennismakingsgesprek hebben wij uitgebreid gesproken over mijn persoonlijke eigenschappen, carrière en ambities. Wat ik hierbij direct erg prettig vond was de openheid van Bob en het feit dat hij echt de ‘taal’ van de bouw spreekt.

  Sanne
  Ik ben met open armen ontvangen en krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen
 •  
  Het verhaal van Mitch

  Na een goede uitleg van Bob over de functie en organisatie ben ik gaan nadenken over de functie en heb ik na een goede afweging besloten de uitdaging aan te gaan. Ik heb de stap gemaakt omdat mijn interesse altijd al in de bouw lag en de functie erg uitdagend is. Daarnaast spreekt de organisatie mij erg aan. 

  Mitch
  Ik ben in contact gekomen met Kracht via een oud collega
 •  
  Het verhaal van Michelle

  Vanaf de eerste dag ben ik door Marcel en Ben direct betrokken bij allerlei leuke projecten en mag ik hier gelijk mijn steentje aan bijdragen. Met een concrete offerte bij een nieuwe klant tot gevolg!

  Michelle
  Ik krijg ontzettend veel energie van mijn nieuwe collega’s
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.