Het verhaal van Henk

"Kracht dacht out-of-the-box"

Henk

Tijdens mijn oriëntatie naar een nieuwe uitdaging kwam ik op Indeed een vacature van Kracht Recruitment tegen. Deze trok direct mijn aandacht en vervolgens heb ik, Henk Wurtz, één van de consultants van Kracht een berichtje gestuurd om meer informatie op te vragen. Daaropvolgend is er vrij snel een intakegesprek gepland.  

Tijdens dit gesprek waren er twee consultants van Kracht Recruitment aanwezig namelijk: Sanne Pas en Koen Schipperheijn. Al vrij snel werd in het gesprek duidelijk dat de vacature waarin ik geïnteresseerd was niet helemaal bij mij paste. Kijkend naar mijn werkervaring, ambitie en werkverleden zou een andere functie wellicht beter bij mij kunnen passen. Hun vraag was dan ook of ik hiervoor open stond; dit was het geval. Ik vond het erg leuk dat ze out of the box dachten en kwamen met een andere functie dan ik in eerste instantie in gedachte had. Na afloop van het gesprek heb ik via de mail meer informatie ontvangen met betrekking tot een andere vacature. Ik werd direct enthousiast en ik zag deze functie wel zitten. Vervolgens is er een afspraak gemaakt met het desbetreffende bedrijf: Era Contour.

In het eerste gesprek was het voor mij snel duidelijk, hier wilde ik graag werken. Na drie gesprekken zijn we tot een overeenstemming gekomen. Nog steeds werk ik met heel veel plezier in de functie van Planontwikkelaar bij Era Contour. Gezien de bedrijfscultuur welke zeer goed en vriendelijk is, hoop ik nog vele jaren mijn ervaring met het team te kunnen delen.

Ik kan zeggen dat ik het gehele proces vanaf het eerste contact met Kracht als zeer positief en professioneel heb ervaren. De stap van mijn oude werkgever naar Era Contour heb ik als zeer eenvoudig ervaren en met plezier gemaakt.

 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.