Succesverhaal Het verhaal van Henk Het gehele proces met kracht heb ik als zeer positief en professioneel heb ervaren en ik de stap naar een andere werkgever eigenlijk zeer eenvoudig en met plezier heb gemaakt. 

"Kracht dacht out-of-the-box"

Henk

Via  Indeed ben ik op de site van Kracht gekomen, dit na aanleiding van een vacature welke mij aansprak. Na een afspraak te hebben gemaakt omtrent deze vacature ben ik op kantoor van Kracht geweest. Tijdens dit gesprek met twee medewerkers ontstond bij Kracht het idee dat ik gezien mijn ervaring en werkverleden misschien beter zou passen bij een andere functie. Hun vraag was dan ook of ik hiervoor open stond.

Ik gaf aan dat ik hier voor open stond, en dat ik het leuk vond dat zij out of de box dachten waardoor zij andere kansen voor mij zagen. Nadat alle informatie door Kracht aan mij verstrekt was en ik deze functie zag zitten is er een afspraak gemaakt met het bedrijf.

Tijdens het eerste gesprek met dit bedrijf was het voor mij geheel duidelijk, hier wilde ik nog vele jaren werken. Na drie gesprekken zijn we tot overeenstemming gekomen en werk ik thans met heel veel plezier en inzet als planontwikkelaar. Gezien de bedrijfscultuur welke zeer goed en vriendelijk is hoop ik nog vele jaren mijn ervaring met het team te kunnen delen.

Eigenlijk kan ik zeggen dat ik het gehele proces met kracht als zeer positief en professioneel heb ervaren en ik de stap naar een andere werkgever eigenlijk zeer eenvoudig en met plezier heb gemaakt. 

Henk's Consultant Koen Schipperheijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Koen Schipperheijn
Koen Schipperheijn
  • 06 18 39 23 36
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.