Het verhaal van Donny

"Ik hoop een mooie carrière op te bouwen"

Donny

Even voorstellen: Ik ben Donny Verweijmeren, 24 jaar en woonachtig in Breda. Ik ben via Linkedin in contact gekomen met Kracht, dit was in eerste instantie door middel van een persoonlijk bericht. Daarna volgde voornamelijk telefonisch contact. De samenwerking tussen Kracht en mijzelf verliep gestroomlijnd met voor mij als aanspreekpunt Bob van den Bergh. Bob was een goed luisterend oor en liet mij mijn ambities goed uitspreken. Vanuit dit startpunt werd het traject in gang gezet.

De reden voor mijn interesse in Kracht kwam voort uit mijn ambities en daarbij hoorde ook meer zekerheid. Dankzij Bob ben ik in gesprek geraakt met Hazenberg Bouw. Dit proces verliep, kijkend naar wat er toen in de wereld plaatsvond, net iets anders dan gebruikelijk. Het eerste gesprek werd namelijk gevoerd via Teams i.v.m. COVID-19. Hierop volgende een tweede gesprek dit keer wel op locatie.

Wat ik zelf zo interessant vind aan mijn huidige functie is de sterkere affiniteit met woningbouw en daarbij ook de extra verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Een van mijn ambities was namelijk om zelf een woningbouwproject uit te werken, deze ambitie is dan ook gehoord door Hazenberg. Ik hoop een mooie carrière op te bouwen bij Hazenberg. Mijn doel is het versterken van elk projectteam met de kennis die ik heb opgedaan mede dankzij mijn collega’s. Door deze kennis maak ik me het vak steeds meer eigen en zal ik steeds meer toevoegen aan diverse woningbouwprojecten.

Donny's Consultant Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.