Succesverhaal Het verhaal van Donny De samenwerking tussen Kracht en mijzelf verliep gestroomlijnd. Bob was een goed luisterend oor en liet mij mijn ambities goed uitspreken. Vanuit dit startpunt werd het traject in gang gezet en heb ik een mooie baan gevonden als BIM Modelleur.

"Ik hoop een mooie carrière op te bouwen"

Donny

Even voorstellen: Ik ben Donny Verweijmeren, 24 jaar en woonachtig in Breda. Ik ben via Linkedin in contact gekomen met Kracht, dit was in eerste instantie doormiddel van bericht. Daarna volgde voornamelijk telefonisch contact. De samenwerking tussen Kracht en mijzelf verliep gestroomlijnd met voor mij als aanspreekpunt Bob van den Bergh. Bob was dan ook in eerste instantie een goed luisterend oor en liet mij mijn ambities goed uitspreken. Vanuit dit startpunt werd het traject in gang gezet.

De reden voor mijn interesse in Kracht kwam voort uit het mijn ambities en daarbij hoort natuurlijk ook meer zekerheid. Ik ben dan ook in gesprek geraakt met Hazenberg Bouw. Dit proces verliep kijkend naar wat er toen in de wereld plaatsvond net iets anders dan gebruikelijk. Het eerste gesprek werd namelijk gevoerd via Teams i.v.m. COVID-19. Hierop volgende wel een tweede gesprek op locatie.

Wat ik zelf zo interessant vind aan mijn huidige functie is de sterkere affiniteit met woningbouw en daarbij ook de extra verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Een van mijn ambities was namelijk om zelf een woningbouwproject uit te werken, die ambities zijn dan ook gehoord door Hazenberg. Zelf hoop ik een mooie carrière op te bouwen bij Hazenberg, waar ik uiteindelijk elk projectteam zal versterken met de kennis die ik heb opgedaan van mijn collega’s. Hierdoor kan ik me het vak steeds meer eigen maken.

Donny's Consultant Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.