Het verhaal van Sanne

"Ik ben met open armen ontvangen en krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen"

Sanne

Medio vorig jaar ben ik benaderd door Bob van Kracht met de vraag of ik open stond voor een nieuwe uitdaging. De persoonlijke aanpak van Bob sprak mij direct aan: tijdens ons eerste kennismakingsgesprek hebben wij uitgebreid gesproken over mijn persoonlijke eigenschappen, carrière en ambities. Wat ik hierbij direct erg prettig vond was de openheid van Bob en het feit dat hij echt de ‘taal’ van de bouw spreekt. Hierdoor kon Bob direct een juiste inschatting maken van organisaties en vacatures die goed bij mij zouden kunnen passen.

Bovendien heeft Bob mij gericht advies kunnen geven over mogelijke vervolgstappen en waar op te letten tijdens gesprekken met potentiele werkgevers. Op basis van mijn ambities en voorkeuren hebben er vervolgens diverse interessante gesprekken plaatsgevonden. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor Janssen de Jong vanwege de platte organisatiestructuur evenals de vooruitstrevende, open en ambitieuze cultuur. 

Inmiddels ben ik ongeveer een half jaar onderweg en kan ik zeggen dat mijn verwachtingen volledig zijn uitgekomen. Ik ben met open armen ontvangen door ontzettend leuke collega’s en krijg alle ruimte en vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Als Commercieel Manager maak ik onderdeel uit van het MT waardoor ik vanuit mijn rol zowel intern als extern mag bouwen aan onze organisatie. Janssen de Jong is een bedrijf dat volop in beweging is en ik ben trots dat ik hier vanuit mijn nieuwe rol een bijdrage aan kan leveren.

Sanne's Consultant Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.