Meld gratis een vacature aan!

Personeel nodig?

De juiste professional in de bouw & techniek

Ben jij werkgever in de bouw, civiele techniek, installatietechniek of industrie en op zoek naar een nieuwe collega? Met jarenlange ervaring in technisch recruitment ben je daarmee bij ons aan het juiste adres. Wij staan je graag bij in de zoektocht naar een nieuwe collega. Dit uiteraard op no-cure no-pay basis. Oftewel, geheel vrijblijvend. Op deze pagina vind je een formulier dat je kunt gebruiken om binnen een paar simpele stappen je vacature naar ons toe te sturen. Heb je het formulier ingevuld? Dan neemt een van onze consultants binnen drie werkdagen contact met je op om de vacature en samenwerking door te spreken. Hoe dat er ongeveer uitziet lees je in het kort hieronder. Wil je nog meer informatie over hoe we jouw nieuwe collega vinden? Bekijk dan onze uitgebreide werkwijze.

Die ene professional in de bouw of techniek die jij nodig hebt? Die vinden wij voor je. Vul het formulier op onze pagina in en de eerste stap naar jouw nieuwe collega is gezet. 

Vacature aanmelden
In vijf stappen naar jouw nieuwe collega Werven via Kracht in het kort
 • Opstartgesprek

  Je vertelt over jullie missie, visie en cultuur. We bespreken uitgebreid jouw personeelsbehoefte. Wij stellen een bedrijfsprofiel en kandidaat-profiel op.

  1
 • Wervingsfase

  Jij kunt nu even achteroverleunen. Met een ijzersterk (online) wervingsapparaat gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten en maken wij een voorselectie.

  2
 • Selectiefase

  Jouw Kracht-consultant stelt je passende kandidaten voor. Jij bepaalt welke kandidaten interessant genoeg zijn om uit te nodigen voor een gesprek.

  3
 • Sollicitatieprocedure

  Eén of meerdere kandidaten komen bij je op gesprek. Na het gesprek evalueer je samen met jouw Kracht-consultant hoe je verder gaat en welke keuze je maakt.

  4
 • Nieuwe collega

  Gefeliciteerd! Je hebt een kandidaat vanuit Kracht geworven. Nu maak je in overleg met de kandidaat en de consultant een keuze voor een van onze diensten.

  5

Aanmeldformulier Vacature

Vul onderstaand formulier in en verstuur jouw vacature aanvraag.

Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen

 • Specialist in bouwkunde

  Specialist in bouwkunde

  • Het vinden van het juiste personeel voor jouw organisatie in de bouw is misschien lastig. Laat dit net onze Kracht zijn. Kracht Recruitment werkt met gedreven en ervaren professionals die graag helpen de ambities van jouw bedrijf waar te maken. De juiste kandidaat voor jouw organisatie is een professional die past binnen de bedrijfscultuur van jouw organisatie en die het vak als geen ander begrijpt. Wij gaan op zoek naar de professional die jij nodig hebt. 

 • Specialist in de civiele- en installatietechniek

  Specialist in de civiele- en installatietechniek

  • Om de juiste professional voor jouw bedrijf in de civiele- of installatietechniek te vinden, leren we kandidaten eerst graag beter kennen. Doordat we jouw bedrijf én de kandidaat leren kennen, weten we precies of er een match is of niet. We zetten altijd een stapje extra om de juiste professional voor jouw organisatie te vinden en creëren kansen en mogelijkheden waar je zelf misschien niet eens aan hebt gedacht. 

 • Specialist in de techniek & industrie

  Specialist in de techniek & industrie

  • Je zoekt een nieuwe collega in de techniek & industrie. Een technisch professional die precies past binnen jouw bedrijfscultuur. Ben jij op zoek naar technisch talent voor jouw organisatie? Dan ben je bij Kracht aan het juiste adres. We bespreken graag jouw wensen zodat we precies weten wat jouw organisatie nodig heeft. 

Kracht Recruitment De Kracht van onze organisatie

Dat zijn onze mensen. Kracht werkt met een team van specialisten. Iedere consultant van Kracht is expert in jouw vakgebied én in ons vakbied: het bemiddelen van technische professionals. Onze missie is om zoveel mogelijk professionals en organisaties met elkaar te verbinden. 

Dit doen we door intensieve en persoonlijke relaties op te bouwen met onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze succesformule is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken. Ben jij op zoek naar die ene professional die jij nodig hebt? Wij vinden de juiste mensen voor jou.