Personeel nodig? Meld gratis een vacature aan!

Ben je op zoek naar een nieuwe collega?

Personeel zoeken in de bouw, civiele techniek, installatietechniek of infra? Met jarenlange ervaring in technisch recruitment ben je daarmee bij ons aan het juiste adres. Wij staan je graag bij in de zoektocht naar een nieuwe collega. Dit uiteraard op no-cure no-pay basis. Oftewel, geheel vrijblijvend. Onderaan deze pagina vind je een formulier dat je kunt gebruiken om je vacature naar ons toe te sturen. Heb je het formulier ingevuld? Dan neemt een van onze consultants binnen drie werkdagen contact met je op om de vacature en samenwerking door te spreken. Hoe dat er ongeveer uitziet lees je in het kort hieronder. Wil je nog meer informatie over hoe we jouw nieuwe collega vinden? Bekijk dan onze uitgebreide werkwijze.

In vijf stappen naar jouw nieuwe collega Werven via Kracht in het kort
 • Opstartgesprek

  Je vertelt over jullie missie, visie en cultuur. We bespreken uitgebreid jouw personeelsbehoefte. Wij stellen een bedrijfsprofiel en kandidaat-profiel op.

  1
 • Wervingsfase

  Jij kunt nu even achteroverleunen. Met een ijzersterk (online) wervingsapparaat gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten en maken wij een voorselectie.

  2
 • Selectiefase

  Jouw Kracht-consultant stelt je passende kandidaten voor. Jij bepaalt welke kandidaten interessant genoeg zijn om uit te nodigen voor een gesprek.

  3
 • Sollicitatieprocedure

  Een of meerdere kandidaten komen bij je op gesprek. Na het gesprek evalueer je samen met jouw Kracht-consultant hoe je verder gaat en welke keuze je maakt.

  4
 • Nieuwe collega

  Gefeliciteerd! Je hebt een kandidaat vanuit Kracht geworven. Nu maak je in overleg met de kandidaat en de consultant een keuze voor een van onze diensten.

  5

Aanmeldformulier Vacature

Vul onderstaand formulier in en verstuur jouw vacature aanvraag.