Het verhaal van Pieter

"Binnen vijf weken na ons eerste contact tekende ik een arbeidsovereenkomst."

Pieter

Eind 2017  besloot ik weloverwogen om de techniek, na ruim 10 jaar, voorlopig achter me te laten. Ik wilde ondernemen, in een totaal andere branche. Na een mooie en zeer leerzame periode van bijna vier jaar begon ik de techniek en alles wat bij een stabiele baan komt kijken steeds meer te missen. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging belandde ik op de website van Kracht voor een specifieke vacature.

Bij Kracht kwam ik in contact met Gijs Maliepaard. Het persoonlijke contact met hem vond ik zeer prettig; open en eerlijk. Hij begreep me snel en probeerde me niet met een mooi verkooppraatje ergens te plaatsen, maar ging uit van samen een passende functie en uitdaging vinden met de gewenste houdbaarheid.

De vacature waarop ik had geschreven bleek al snel niet hetgeen wat ik daadwerkelijk zocht. Uiteindelijk kwam hij direct met meerdere opties, maar zijn vizier bleef open. Mede door deze open houding werd hij door een collega gewezen op een functie bij een landelijk en integraal ingenieursbureau. Dit bleek op papier en in de werkelijkheid een goede match met mijn wensen en kwaliteiten. Het ondernemende karakter van Antea Group en het uitgangspunt: “niet vastroesten in gebaande paden, maar altijd zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of een efficiëntere methode”, sprak mij direct aan.

Na het eerste gesprek is het verdere proces ongelooflijk snel gegaan. Binnen vijf weken na ons eerste contact tekende ik een arbeidsovereenkomst. Ik ben heel erg blij en trots op de mogelijkheid om mijn oude vak nieuw leven in te blazen en kijk uit naar de toekomst, mede dankzij Kracht.

Pieters consultant Gijs Maliepaard

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Gijs Maliepaard
Gijs Maliepaard
  • 06 55 35 57 88