Het verhaal van Eric

"Kracht stopte mij niet in een vacaturehokje maar dacht er juist buiten"

Eric

Medio 2019 was ik 55 jaar en nam ik contact op met Bob om een volgende stap in mijn carrière te zetten. De aanleiding was een uitdagende commerciële vacature die me aansprak, maar de uitkomst werd heel anders.

Na het sturen van mijn uitgebreide CV spraken we af om kennis te maken bij Van de Valk onder het genot van een kop koffie. Vanaf het begin hadden we meteen een ontspannen en open gesprek dat een warm contrast vormde met de gesprekken die ik eerder met andere bureaus gevoerd had. Ik ervaarde dat Bob echt naar me luisterde en oprecht geïnteresseerd was in mij, mijn motivatie, carrière en mijn levenservaring in bredere zin. Ik voelde me vrij en veilig waardoor ons gesprek geen verkoopgesprek werd waarin ik mezelf mooi verkocht maar een open dialoog werd over mijn intrinsieke motivatie en wat er echt bij me past.

Mensen ervaren mij als iemand die niet in een standaard hokje past. Bob probeerde mij dan ook niet in een vacaturehokje te stoppen maar juist buiten dat hokje te denken. Ondanks dat er meerdere vacatures waren die op papier prima bij mij zouden passen, beloofde Bob juist op zoek te gaan naar de voortzetting van mijn carrière die echt bij mij past. Binnen zijn netwerk benaderde hij een relatie waarmee hij me in contact bracht omdat hij dacht dat we heel goed bij elkaar zouden passen en dat bleek ook zo. Bob luisterde dus niet alleen naar mij maar ook heel goed naar zijn opdrachtgevers en creëerde hiermee voor mij de perfecte match.

Nu ben ik Innovatie Strateeg voor de Janssen de Jong Groep en trek ik de innovatieve kar voor Woody Building Concepts. In mijn functie kan en mag ik alles wat ik in mijn lange en brede carrière geleerd heb inzetten en wordt ik uitgedaagd tot nog veel meer. Eindelijk een uitdaging waarin ik mijn volle potentieel kan  leven en ik voel me als een vis in het water.

Eric's Consultant Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.