Het verhaal van Edward

"Kracht zou ik aanbevelen, omdat ze echt luisteren naar wat voor werk iemand wil gaan doen."

Edward

Via mijn profiel op LinkedIn ben ik, Edward van Batenburg, benaderd door Maarten Bosma. Mijn ervaring met Kracht en Maarten is tot nu toe erg goed bevallen. Maarten heeft zich voor de volle 100% ingezet om een nieuwe werkgever voor mij te zoeken. Dit is uiteindelijk Spie Technisch Beheer in Zwolle geworden.

Ik heb deze stap gemaakt, omdat ik het niet meer naar mijn zin had bij mijn vorige werkgever. Ook kan ik nu doorgroeien in de brandinstallatie, dit konden ze me niet meer bieden bij mijn vorige werkgever. Daarnaast is de afstand naar mijn huidige werkgever verkort.  

Ik ben nu werkzaam als onderhoudsdeskundige en actief in de brandmeldinstallatie. Hier pak ik problemen aan die zijn blijven liggen, zodat ze het weer op de rit krijgen. Dit maakt mijn functie zo interessant. In de toekomst hoop ik door te groeien naar Projectleider in de BMI.

Kracht zou ik aanbevelen, omdat ze luisteren naar wat voor werk iemand wil gaan doen en geven je ook de kans om zelf bij deze bedrijven te gaan praten.