Het verhaal van Niels

"Kracht ervaar ik als een goed en professioneel bureau dat snel handelt en ook goed met je meedenkt."

Niels

Hoi! Mijn naam is Niels Kemper en ben momenteel één jaar gedetacheerd via Kracht Recruitment. Via een vacaturesite ben ik bij Kracht Recruitment terecht gekomen. Kracht had een reeks interessante vacatures open staan, waardoor ik besloten heb om op een vacature te reageren. Al snel werd hierop geacteerd en kon ik snel op gesprek komen bij Kracht Recruitment in Arnhem, waarna ik op zeer korte termijn al mijn eerste sollicitatiegesprekken had bij een aantal passende bedrijven.

Kracht ervaar ik als een goed en professioneel bureau dat snel handelt en ook goed met je meedenkt. Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Kracht terecht gekomen om voor het eerst in Nederland een baan te zoeken, nadat ik eerder in het buitenland heb gewerkt. In mijn optiek heeft Kracht in de regio ook zeer goede contacten bij de verschillende bedrijven die werkzaam zijn in de Bouw & Infra.

Bij Kracht had ik contact met Tom Derks, die voor mij op zeer korte termijn twee zeer interessante bedrijven wist voor te stellen, waar ik vervolgens op gesprek mocht komen. Mijn ervaring met Tom van Kracht Recruitment is zeer positief. Tom heeft een zeer proactieve houding en denkt ook graag met je mee. Daarbij geeft Tom je ook de ruimte om tot een goede afweging te komen en is hij altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan Tom dan ook zeker verder aanbevelen in de zoektocht naar een baan. 

Na eerder ervaring opgedaan te hebben in het buitenland als calculator, heb ik nu een prettige baan gevonden in de gemeente Nijmegen, waar ik begonnen ben als Werkvoorbereider. Het werk als Werkvoorbereider bevalt mij zeer goed. De veelzijdigheid van het werk is groot: je komt dagelijks met diverse mensen in contact, het takenpakket is breed en je kunt een wezenlijke invloed uitoefenen op het uitvoeringsproces. De toekomst bij de huidige werkgever zie ik dan ook positief. Dagelijks leer ik veel bij. Het werk geeft mij veel energie, en iedere dag is dan ook een nieuwe uitdaging in mijn optiek. Ook krijg ik veel ruimte om mijn kennis te vergroten en te groeien in het vak.

Niels zijn Consultant Tom Derks

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Civiele Techniek? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Tom Derks
Tom Derks
  • 06 11 88 75 29