Succesverhaal Het verhaal van Wietse Ik ben met Kracht in contact gekomen door middel van LinkedIn. Na een bericht van Wieger heb ik kennis gemaakt met Haider en Wieger. De samenwerking vond ik erg prettig, voornamelijk omdat er veel contact was tijdens het proces en ik op elk gewenst moment kon bellen met Haider of Wieger.

"Ik ga heel veel leren over echt BIMMEN"

Wietse

Ik ben met Kracht in contact gekomen door middel van LinkedIn. Na een bericht van Wieger heb ik kennis gemaakt met Haider en Wieger. De samenwerking vond ik erg prettig, voornamelijk omdat er veel contact was tijdens het proces en ik op elk gewenst moment kon bellen met Haider of Wieger.

Ik heb er na diverse gesprekken voor gekozen om de volgende stap in mijn carriere te gaan zetten. Voor mij betekende het een overstap van een klein familiebedrijf, waar drie personen werkzaam zijn, naar een groot architectenbureau met 45 collega's. Door die stap kan ik me verder ontwikkelen. Met name mijn bouwkundige kennis kan ik uitbreiden en ik ga heel veel leren over echt BIMMEN. Heel prettig vond ik dat bij mijn start gelijk kon aansluiten bij een mooi en groot project. De toekomst zie ik rooskleurig in en ik hoop dat ik hier nog vele jaren mezelf mag ontwikkelen.

Wietse's Consultant Haider Elmuthafar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij architecten-, ingenieurs- of bouwmanagementbureaus. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Haider Elmuthafar
Haider Elmuthafar
  • 06 29 38 61 06
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.